Willie Blog - Tips voor tussen de lakens!

6 Vibratorfeitjes die iedere Vrouw moet weten

Er zijn van die kleine details die een groot verschil maken als je er rekening mee houdt. Zo ook met

Er zijn van die kleine details die een groot verschil maken als je er rekening mee houdt. Zo ook met het gebruik van vibrators. Als je weet hoe ze het beste gebruikt kunnen worden, heb je er meer plezier van en voorkom je vervelende situaties.  

1. Gebruik geen siliconenglijmiddel

Veel sextoys zijn gemaakt van siliconen. Als ze in contact komen met glijmiddel waar ook siliconen inzitten, heeft dat een negatief effect op de stevigheid van het materiaal van de toy. Daardoor ontstaat er een verhoogd risico op slijtage, en gaat je speeltje dus minder lang mee. Glijmiddel op waterbasis heeft daarentegen geen enkel nadelig effect en wordt daarom ook altijd aangeraden als de beste keuze in combinatie met seksspeeltjes.

2. Wees niet te voorzichtig

Er zijn vrouwen die bang zijn dat vibrators pijn doen of schade veroorzaken als je ze niet heel voorzichtig gebruikt. Daardoor genieten ze niet voluit en maken ze geen gebruik van alle stimulatieopties van een toy. Dat is een gemiste kans, want vibrators zijn volkomen veilig en gemaakt voor stevig gebruik. De kans dat het pijn doet is dus ook vrijwel nihil.  

3. Te vaak gebruiken bestaat niet

Sommigen denken dat hoe vaker je een vibrator gebruikt, hoe afhankelijker je ervan wordt voor het bereiken van een orgasme. Hoewel vibrators garant staan voor hoogtepunten, is het niet zo dat het ten koste gaat van seksgenot met een partner of lover. Daarom kan je gerust zo vaak als je wilt, genieten van een vibrator.

4. Voorkom problemen tijdens het reizen

Ga je op reis en neem je een vibrator mee? Check dan voor het weggaan of hij uit staat en in sommige gevallen ook of de batterijen eruit zijn gehaald. Het zou namelijk gênante situaties kunnen opleveren als je bij de douane uit de rij wordt gehaald voor een uitgebreid onderzoek vanwege een trillend apparaat in je bagage!

5. Gebruik de juiste vibrator voor anale stimulatie

De vibrator die je gebruikt voor vaginale stimulatie is niet altijd geschikt voor anaal gebruik. Dat heeft te maken met de dikte en vorm van de toy. Als een speeltje niet geschikt is voor de anus kunnen er complicaties ontstaan, zoals bijvoorbeeld uitscheuren. Daarom is het zeer belangrijk om speciale anaalvibrators te gebruiken. Die zijn namelijk ontworpen voor optimaal anaal comfort en genot.

6. Pas op na anale stimulatie

In het geval dat een vibrator geschikt is voor zowel vaginaal als anaal gebruik, is het extra oppassen geblazen. Want na anale stimulatie mag de toy niet meteen vaginaal ingebracht worden. Dat komt omdat bacteriën uit de anus voor infecties kunnen zorgen als ze in de vagina terechtkomen. Maak de vibrator dus eerst goed schoon, of doe er een condoom omheen als je hem na anale stimulatie ergens anders inbrengt.

Nu op Pleasure Academy: de ultieme Fleshlight-test

Hoe bedoel je seksspeeltjes zijn alleen voor vrouwen?! Dan heb je de Fleshlight waarschijnlijk nog n

Hoe bedoel je seksspeeltjes zijn alleen voor vrouwen?! Dan heb je de Fleshlight waarschijnlijk nog niet ontdekt. De Fleshlight werd uitgeroepen tot dé ultieme toy voor mannen en is dan ook niet voor niks het bestverkochte speeltje op de markt. Een perfecte reden voor ons testpanel om ‘m eens uit te proberen.

Kunstobject Fleshlight?

"Je kan 'm als abstracte kunst op je kast zetten!"

Nou, steek die maar in je zak, Fleshlight! Benieuwd naar de overige reacties van onze mannen? Bekijk dan gauw de laatste aflevering op het YouTube-kanaal Pleasure Academy. En om alvast een tipje van de sluier te lichten: het modische design van de Fleshlight zorgt niet alleen voor een mooi kunstwerk op je nachtkastje, maar laat menig man ook een toontje hoger zingen. Multidisciplinaire kunst, laten we maar zeggen.

Tijdelijk gratis verzending bij Willie.nl

Hebben onze mannen je kunnen overtuigen? Dan hebben we goed nieuws voor je: Deze Fleshlight wordt nu tijdelijk gratis verzonden via Willie.nl. Surf gauw naar de shop en bestel ‘m al voor 57,95 euro. En vergeet je natuurlijk ook niet te abonneren op Pleasure Academy: the most naughty lessons door the most badass teachers!

Pleasurelab: milieuverantwoorde sextoys voor hem én haar

Duurzame seksspeeltjes die je ook nog eens kunt recyclen als ze door hun levensloop heen zijn? Het b

Duurzame seksspeeltjes die je ook nog eens kunt recyclen als ze door hun levensloop heen zijn? Het bestaat nu echt! Pleasurelab is een Nederlandse fabrikant die zich hard maakt voor niet alleen de lekkerste, maar ook meest groene intiemproducten. Zo werkt de fabrikant samen met de beste ontwikkel- en designteams, en specialiseert zich in optimaal gebruiksgenot. Geen wonder dat het eerste speeltje dat op de markt is verschenen - de Pleasurelab Moonshake massager - een regelrechte hit is!

Pleasurelab Moonshake massager: Multifunctioneel genieten

Fluweelzacht en fluisterstil, maar tegelijkertijd ook krachtig en ontwapend: de Pleasurelab Moonshake massager leent zich perfect voor de meest uiteenlopende en intieme momenten die jij samen met je partner deelt.

De Moonshake massager is gemaakt van velvet siliconen en voelt daarom heerlijk zacht aan. Het apparaat glijdt hierdoor gemakkelijk over het lichaam heen en je kunt er dan ook de lekkerste massages mee geven. Maar the best is yet to come: dankzij de tien vibratiestanden kun je ook de clitoris optimaal stimuleren. Door de drukknoppen wissel je gemakkelijk en snel van standje en bedient het apparaat elke genotsintensiteit: van zacht en subtiel tot lekker hard, want niemand is hetzelfde.

Opzetstukken: voor intenser genot

En dat niemand hetzelfde is, weet Pleasurelab als geen ander. Pleasurelab introduceert daarom drie verschillende opzetstukken waarmee jij je genotsmomenten met de Moonshake massager tot een nieuw hoogtepunt kan brengen.

- Clitoris opzetstuk
Kun je geen genoeg krijgen van de massager, maar wil je wel je bestaande orgasmes intensiveren? Ga dan voor het Pleasurelab Moonshake massager clitoris opzetstuk. Dit opzetstuk is gemakkelijk te bevestigen en dankzij de twee uiteinden zodanig gevormd dat het je clitoris nóg beter stimuleert.
- G-spot opzetstuk
Ben je inmiddels wel op het clitoraal orgasme uitgekeken? Dan kan je met het G-spot opzetstuk voor een compleet nieuwe ervaring gaan. Dit opzetstuk stimuleert namelijk met haar lange vinger de plekjes die je nog niet eerder hebt ontdekt… Of gewoon nog eens wilt ontdekken! Dankzij de tien verschillende vibratiestanden bedient het namelijk zowel de onervaren gebruiker als de doorgewinterde G-Sport expert. Fun for everyone!
- Duo opzetstuk
Wil je alles tegelijk? Dan is het duo opzetstuk helemaal voor jou! Dit opzetstuk is namelijk speciaal gemaakt om zowel de clitoris als de G-Spot tegelijkertijd te stimuleren. ‘Dat is multitasking in zijn puurste vorm’ – horen we je denken! Het opzetstuk is gemaakt van PVC en laat iedere vrouw door de perfecte contouren gillend klaarkomen.