Willie Blog - Tips voor tussen de lakens!

5 Tips voor het uitproberen van een partnertoy

Als je nog nooit eerder een sextoy hebt gebruikt, is de allereerste keer natuurlijk best spannend. Z

Als je nog nooit eerder een sextoy hebt gebruikt, is de allereerste keer natuurlijk best spannend. Zeker als je samen met je partner een speeltje gaat uitproberen, want wat is de beste voorbereiding, hoe ga je te werk en welke partnertoys staan bekend als goede aankopen?

1. Neem de tijd voor voorspel

Voor de beste ervaring is het belangrijk om helemaal ontspannen te zijn. En dat lukt het beste door alle tijd te nemen en voor een heerlijk voorspel te zorgen. Zo kom je gegarandeerd in de juiste mood!

2. Zie het als een verrijking

Een seksspeeltje gebruiken kan een beetje eng zijn bij de eerste keer omdat je niet weet wat je moet verwachten. Wees echter gerust, want een toy is gemaakt voor genot. Elke ervaring zal dus positief zijn en een verrijking van je seksleven.

3. Bouw het rustig op

Partnertoys hebben verschillende vibratiestanden, variërend van rustig tot sterk. Als je daar voor het eerst kennis mee maakt, is het verstandig om te beginnen op de laagste stand. Vervolgens kan je rustig opbouwen totdat er een niveau is bereikt waarop de intensiteit voor een perfecte stimulatie zorgt.  

4. Communiceer met elkaar

Het allerbelangrijkste doel van een partnertoy is samen genieten. En daarom is het een goed idee om tijdens het uitproberen te informeren bij elkaar hoe het voelt. Op die manier komen jullie erachter wat de beste manier is om zo optimaal mogelijk van het speeltje genieten.

5. Gebruik goede partnertoys

Er is voor elk stel een geschikte sextoy te vinden die past bij hun budget. Dit zijn de beste en populairste op een rij:

 • Sensation partnervibrator
  De Safe Sensation biedt stimulatie voor hem in de vorm van een cockring terwijl zij kan genieten van clitorisstimulatie. Het speeltje kost maar €9,95 en kun je net zo lang gebruiken tot de ingebouwde batterij op is (dit is over het algemeen +/- 40 minuten). Met zijn goedkope prijs en niet vervangbare batterij is het een ideaal uitprobeerspeeltje.
 • Partner Couples Vibrator
  Met de Partner Couples Vibrator, kies je voor een maximalisatie van genot. Zij ervaart het heerlijke gevoel van gelijktijdige stimulatie van de clitoris en g-spot terwijl hij haar penetreert en geniet van een strakkere vagina. Met een prijs van €49,95, valt deze vibrator in het middensegment en kan het gezien worden als een vervolgstap op de Sensation
 • G-vibe 2
  Niet elke partnertoy is bedoeld voor gelijktijdige stimulatie van beide partners en de G-Vibe 2 is daar een goed voorbeeld van. Dit handige speeltje kan afwisselend zowel voor haar genot als dat van hem gebruikt worden door middel van het verstellen van de twee uiteindes. Dit speeltje is er dus op gericht om voornamelijk de partner optimaal te stimuleren. Toch kan de vibrator ook gelijktijdig gebruikt worden. Met zijn €99,00 is de G-Vibe een luxe vibrator, gelukkig wordt de vibrator gratis verzonden!
 • We-Vibe Sync
  Het ultieme genot voor haar is gelijktijdige stimulatie van de clitoris en g-spot en de We-Vibe Sync is daar steengoed in. Daarnaast heeft deze toy ook nog een andere bijzondere feature: hij is op afstand bedienbaar met een app vanuit de gehele wereld. Het maakt dus niet uit hoever jullie van elkaar verwijderd zijn, er kan altijd genoten worden van een spannend spel van controle en overgave. Dit speeltje met meerdere innovatieve kenmerken, kost €119,95 en wordt gratis verzonden!

 

 

Dit kan je besparen met deze voordeelpakketten

Om optimaal te genieten van seksspeeltjes is het gebruik van glijmiddel essentieel. Het draagt bij a

Om optimaal te genieten van seksspeeltjes is het gebruik van glijmiddel essentieel. Het draagt bij aan meer comfort en uiteraard heel veel genot. En om er zeker van te zijn dat de sextoy schoon is en blijft, is toycleaner een echte aanrader. Bij elke bestelling van een toy op Willie.nl kan je zowel glijmiddel als toycleaner eenvoudig toevoegen aan je winkelwagentje, maar er is ook een manier om flink te besparen op deze combi. Dat kan namelijk met speciale voordeelpakketten. Hieronder lichten we er een paar voor je uit:

MyCelebrator verzorgingspakketMyCelebrator verzorgingspakket

Met de MyCelebrator transformeer je een elektrische tandenborstel in een echte vibrator. Vervang het poetsborsteltje simpelweg met het MyCelebrator-opzetstukje en geniet van de trillingen die normaal gesproken voor een schoon gebit zorgen. In het voordeelpakket zit naast de toy een setje Willie glijmiddel en toycleaner. Alles bij elkaar levert dat een besparing van 30% op.

We-Vibe Sync blauw voordeelpakketWe-Vibe Sync voordeelpakket

De beste partnertoy die er bestaat luistert naar de naam We-Vibe Sync. Hij stimuleert zowel de clitoris als g-spot en kan gekoppeld worden aan een smartphone-app. Daarmee kan vanuit de hele wereld een van de tien krachtige vibratiestanden en –patronen geactiveerd worden. De Sync in het voordeelpakket is vergezeld van Willie glijmiddel en toycleaner. In totaal levert dat een besparing op van maar liefst 46% korting.