50 Shades of Sexy Fantasies

Wanneer de temperatuur stijgt, krijgen we allemaal meer zin in sex en experimenten. Deze zomer hoeft

Wanneer de temperatuur stijgt, krijgen we allemaal meer zin in sex en experimenten. Deze zomer hoeft het niet bij dagdromen te blijven. Samen ontdekken, dat is toch veel spannender? Denk eens aan de 'Fifty Shades'-films. Veel mensen fantaseren over dergelijke scè­nes en zeg een eerlijk, een beetje kinky fuckery is hartstikke spannend. Wil jij je sexleven nieuw leven in blazen? Doen alsof je Chris­tian of Anastasia bent, óf ben je gewoon toe aan iets nieuws om aan je huidige collectie toe te voegen? Het ligt al voor je klaar.

Boeiende bondage

Misschien heb je al weleens iemand vastge­bonden tijdens de sex – met een zacht sjaal­tje of een echt bondagetouw. Jouw partner zo zien liggen, sexy en overgeleverd aan jou, zelfs als het net een regenachtige dag is, krijg je het hier alsnog wel heet van. Jullie hebben van tevoren natuurlijk wel een stopwoord af­gesproken, zodat er niks gebeurt wat de an­der niet wil. Je bent helemaal in control en kan met je handen overal voelen waar je maar wilt. Van zachtjes strelen, tot kietelen en misschien zelfs wel voorzichtig wat spanken. Zo lang jul­lie het beiden lekker vinden, kan en mag het allemaal. En als het erg heet wordt, kan je er natuurlijk altijd wat ijsklontjes bij pakken.

 “Van zachtjes strelen, tot kietelen en misschien zelfs wel voorzichtig wat spanken”

Cooling down

Als je wat meer verkoeling nodig hebt, is een glazen dildo in deze tijd van het jaar ideaal. Laat ‘m even in een ijsbadje liggen en voilà, verkoeling was nooit opwindender. Trouwens, wedden dat je het in no-time weer hartstikke heet krijgt? 

Love letters

In de Fifty Shades films is Christian altijd de dominante persoon en Anastasia de onder­danige. Maar in het echte leven hoeven din­gen natuurlijk niet zo vast te liggen. Misschien spreken allebei de rollen jou wel aan of vinden jullie het gewoon spannend om de rollen ook eens om te draaien. Schenk een verfrissend drankje in, doe de ramen lekker open, ga er samen eens voor zitten en deel je fantasieën met elkaar. Vind je het (te) eng of lastig om ze uit te spreken? Schrijf ze op, op kleine briefjes, vouw ze op en doe ze in een mooi doosje. Op een romantische avond pak je een briefje uit de doos en voeren jullie die fantasie uit.

Onderonsje

Stel je voor: je zit met jouw lover op een zon­overgoten terras met een blos op je wangen, niet van de zon, maar van stiekeme opwin­ding. Want een van jullie heeft de afstands­bediening van de sextoy die de ander draagt. Een vibrerend eitje, die hij of zij met één druk op de knop kan bedienen. Jullie geheim, nie­mand die het ziet. Net zoals dat verder ook niemand weet dat hij onder zijn korte broek een super sexy cockring draagt. Nog even snel één drankje en dan naar huis. Want dan begint het pas echt.

Ogen dicht

Als je je ogen sluit, komen prikkels intenser binnen via je andere zintuigen. Kan je je voor­stellen hoe dat is in de slaapkamer? Inclusief een dosis extra spanning, omdat je geen idee hebt wat er gaat gebeuren. Probeer eens ver­schillende prikkels met elkaar af te wisselen. Kras met je nagels over de blote huid en streel daarna met een veertje over de krassen. Tus­sen het spanken door is het ook fijn om de billen even te masseren. Wissel koud af met warm, hard met zacht, lief met een beetje ge­meen. Leef je uit!

Crème de la crème

Als je klaar bent met het spel, is het wel heel fijn om nog even extra lief te zijn voor elkaar. Smeer elkaar in met een verzorgende crème, geef elkaar een massage en kom in elkaars ar­men bij van jullie vrijpartij. Voor je het weet begint het spel opnieuw!

4 Tips bij het gebruiken van de Willie Seksschommel

Het gebruiken van een seksschommel kan een spannende verrijking zijn van je sexleven. Maar om heerli

Het gebruiken van een seksschommel kan een spannende verrijking zijn van je sexleven. Maar om heerlijke avontuurtjes te beleven is het belangrijk om de seksschommel op de juiste manier te gebruiken. We kunnen ons dan ook voorstellen dat je een aantal vragen hebt over het gebruik van een seksschommel. Daarom hebben we de meest voorkomende vragen voor je op een rijtje gezet. Met de antwoorden op deze vragen, kan je met een gerust hart de schommel gebruiken.

Hoe kun je de Willie seksschommel het beste ophangen?

Waar bij een gemiddelde seksschommel een goede haak nodig is om deze in het plafond te monteren, is dit bij de Willie seksschommel niet nodig. De seksschommel is namelijk eenvoudig aan de deur te bevestigen. De schommel bestaat uit twee delen die aan de bovenkant voorzien zijn van stevige buisjes. Als deze buisjes om de deur worden gehangen en de deur vervolgens wordt gesloten, hangt de schommel zonder dat je daar maar 1 schroef voor nodig hebt. De schommel is vervolgens alleen los te halen als de deur weer geopend wordt.

Hoe klim je in en uit de Willie seksschommel?

Om de Willie seksschommel optimaal te kunnen gebruiken, is het belangrijk om op een goede manier in de schommel te klimmen. In de Willie schommel klimmen, kan op drie verschillende manieren. Hierbij is de ene manier eenvoudiger dan de andere.

1. Met behulp van je partner

De eerste, en in de regel de meest eenvoudige, manier om in de seksschommel te klimmen is met behulp van je partner. Deze manier is net zo eenvoudig als het klinkt. Je partner houdt je vast op de juiste hoogte, vervolgens kan jij je benen door de openingen steken. Als beide benen door de openingen zijn gestoken, kan je partner je loslaten en kan jij je vasthouden naan de armsteunen.

2. Met behulp van een krukje of stoel

De tweede manier om in de seksschommel te klimmen is met behulp van een stoel of krukje. Zet het krukje of de stoel in het midden van de schommel tussen de beide steunen in. Til vervolgens je ene been op en steek deze door de opening heen. Als het eerste been goed zit, kan je met het tweede been hetzelfde doen. Belangrijk hierbij is dat je je goed vasthoudt aan de armsteunen. Natuurlijk kan je partner je hierbij ook ondersteunen.

3. Door de schommel los te maken

De derde, en laatste, manier is om de been-delen los te maken van het ophangsysteem. Als beide delen los zijn gemaakt, kan je deze om je beide benen heen schuiven. Als dit gebeurd is, kan je een been optillen, net zo hoog totdat je het been-deel weer aan het ophangsysteem vast kunt maken. Als je dit met het eerste been hebt gedaan, kun je met je eerste been in dat deel van de schommel hangen. Op deze manier kan je nu ook je tweede been omhoog tillen en de stappen van het eerste been herhalen. Let hierbij op dat je goed je evenwicht bewaart omdat het been dat al in de schommel zit, nog het enige punt is waar je jezelf ondersteunt. Als beide benen in de houders zitten, kunnen deze op de juiste hoogte worden afgesteld.

Er zijn dus verschillende manieren om in de Willie seksschommel te klimmen. Bepaal vooraf wat voor jou de meest wenselijke manier is. Omdat je de schommel samen met je partner gebruikt, is het aan te raden om je partner te laten helpen bij het klimmen in de schommel.

Kan iedereen de Willie seksschommel gebruiken?

Voordat je de Willie seksschommel bestelt, is het belangrijk om te weten of deze ook daadwerkelijk voor jou geschikt is. Het belangrijkste om te weten bij het gebruiken van de Willie seksschommel, is dat deze een maximaal gewicht van 100 kg kan dragen. Weeg je dus 100 kg of minder kan je de seksschommel veilig gebruiken.

Daarnaast maakt het niet uit of je een man of een vrouw bent als je de schommel gebruikt. De schommel is in het beginsel gemaakt voor vrouwen, maar met genoeg creativiteit is deze ook te gebruiken door mannen. Ook bij mannen is het natuurlijk belangrijk rekening te houden met het maximale gewicht wat de schommel kan verdragen.

Welke standjes zijn er mogelijk met de Willie seksschommel?

Door de Willie seksschommel te gebruiken kan je alle kanten op wat standjes betreft. Bij het bespreken van de mogelijke standjes, zijn we uitgegaan van het gebruik door een man en een vrouw.
Met behulp van de schommel kun je natuurlijk de bekende standjes als missionaris, doggy en cowgirl doen. Maar de schommel biedt ook mogelijkheden voor wat gewaagdere standjes:

  • Bij de “sexy V” bijvoorbeeld, kan de vrouw haar benen strak omhoog langs het lichaam van de man houden.
  • Bij de “appel van Newton” vouwt de vrouw haar benen juist om de partner heen. Hierdoor kan zij extra druk van de achterkant op de partner uitoefenen.
  • De “vlinder” worden de benen over de schouder van de partner gelegd. Hierdoor is extra diepe penetratie mogelijk.
  • Als jullie de “kruiwagen” een keer willen proberen is dit ook extra lekker met een seksschommel. Door de schommel kan de vrouw namelijk echt vooruit geduwd worden.

Bovenstaande standjes worden met een seksschommel nog leuker en lekkerder. Naast bovengenoemde standjes kunnen jullie natuurlijk ook zelf experimenteren. Het belangrijkste bij het proberen en uitvoeren van de standjes is dat je de creativiteit de vrije loop laat. Als jullie dit doen is er van alles mogelijk bij het gebruik van de schommel. Belangrijkste is om altijd veiligheid voorop te stellen. Pas als de partner in de schommel zich op zijn of haar gemak voelt, kunnen jullie overgaan tot heerlijke seks.