Willie Blog - Tips voor tussen de lakens!

Met dit opzetstukje zal je elektrische tandenborstel nooit meer hetzelfde zijn

Bijna iedereen heeft tegenwoordig wel een elektrische tandenborstel in huis voor een zo perfect moge

Bijna iedereen heeft tegenwoordig wel een elektrische tandenborstel in huis voor een zo perfect mogelijke mondhygiëne. Daar zit een hoop trillende power in die voor meer kan zorgen dan alleen een schoon gebit. Met een kleine aanpassing kan je hem namelijk in een handomdraai in een echte vibrator veranderen.

Perfect voor vakantiegangers en beginners

Een tandenborstel omtoveren in een sextoy doe je met het MyCelebrator tandenborstelopzetstuk. Dit speciaal gevormde opzetstukje klik je op de elektrische tandenborstel en voilà: een stevig trillende vibrator! Ideaal dus voor op vakantie of voor iedereen die op een laagdrempelige manier voor het eerst een sextoy wil uitproberen.

Tandenborstel vibrator gebruiken

Door 4 eenvoudige stappen te doorlopen, tover je jouw elektrische tandenborstel om in een heerlijke vibrator. Belangrijk hierbij is om te controleren of de tandenborstel een aansluiting heeft zoals aangegeven bij stap 1. Haal vervolgens de tandenborstel van de aansluiting en vervang deze voor de MyCelebrator. Vanaf nu heeft je tandenborstel al zijn onschuld verloren en is getransformeerd tot een heerlijke vibrator. De vibrator is geschikt voor uitwendig gebruik en kan de clitoris op een heerlijke manier stimuleren. Ook de overige erogene zones op het lichaam kunnen uiteraard geprikkeld worden met de MyCelebrator tandenborstel vibrator.  

Koop een complete setup

Glijmiddel is altijd een aanrader als je een seksspeeltje gebruikt. Daardoor glijdt het meteen vanaf het begin heel easy. Ook zorgt het voor een opwindend effect waardoor de hele ervaring veel plezieriger wordt. Tip: koop Willie glijmiddel bij je aankoop. Die is speciaal ontworpen voor het gebruik in combinatie met spannende toys!

King Cock: het meest realistische speeltje ooit!

Hou je van toys die zo echt mogelijk voelen en eruit zien? Dan kan je niet om het assortiment van Ki

Hou je van toys die zo echt mogelijk voelen en eruit zien? Dan kan je niet om het assortiment van King Cock heen. Dit Amerikaanse kwaliteitsmerk produceert alles op eigen bodem, waar elke dildo en vibrator tot in het kleinste detail natuurgetrouw vormgegeven wordt. En om het nog mooier te maken, zijn er speciale uitvoeringen die extra veel seksplezier bieden.

Spuitende dildo

Naast het zeer realistische design van de King Cock toys, maakt de spuitende variant het helemaal net echt. De spuitdildo werkt door de bal in te drukken die onderaan bevestigd zit. Wat eruit komt is zogeheten jizzle juice. Er zit standaard een flesje met dit op sperma lijkende vloeistof bij elke spuitdildo.

Nog meer extra fun

Wil je dubbel zoveel gestimuleerd worden? Koop dan de King Cock dubbele vibrator, bestaande uit twee superrealistische vibrerende dildo’s. Daarmee kan je van een dp, oftewel een dubbele penetratie, genieten. De King Cock vibrerende mini seksbal biedt ook een bijzondere ervaring. Op deze grote rubberen bal kan je gaan zitten door de vibrerende dildo te penetreren die er bovenop aan vast is gemaakt. Vervolgens kan je met een afstandsbediening de trillingen reguleren en genieten van een unieke op en neer deinende seksspeelervaring.

3 Moederdagtips met een bevredigend effect

Heb je al iets speciaals gekocht voor zondag 14 mei? Dat is namelijk die ene dag in het jaar waarop

Heb je al iets speciaals gekocht voor zondag 14 mei? Dat is namelijk die ene dag in het jaar waarop moeder in het zonnetje wordt gezet. Willie.nl heeft ter inspiratie een selectie gemaakt van mooie en bevredigende moederdagkadootjes. Wat dacht je bijvoorbeeld van een speeltje of een massagekaars?

Genotskado

Een sextoy als cadeau is altijd een goed idee, want daarmee kan je haar genot helemaal centraal stellen. Met de Satisfyer Pro 2 bijvoorbeeld, bereikt zij gegarandeerd grote hoogtes dankzij de unieke zuigstimulatietechniek. Nu te koop met maar liefst 69% korting! Of bestel de Purple Buzzer. Die kost slechts 29,95 euro, heeft diverse vibratiestanden en is ook speciaal gemaakt voor het zo optimaal mogelijk stimuleren van de clitoris.

Lekker-weg-droom-kado

Massages zijn altijd heerlijk om te krijgen. Trakteer moeder dus gerust op zo’n ontspannende ervaring waarbij ze lekker weg kan dromen. Daarvoor zijn de juiste items wel belangrijk. Denk bijvoorbeeld aan massageolie met een lekker geurtje van het merk Donna, of koop een massagekaars van het Nederlandse merk Safe. Die verandert bij het opbranden in olie waar je mee kan masseren en ruikt natuurlijk ook heerlijk!