Womanizer InsideOut, een goudeerlijke Review

“Dit is het beste wat me ooit is overkomen”, zegt vlogger Tess Tesst wanneer ze haar ervaring met de Womanizer Inside Out uitvoerig beschrijft. Voor wie het nog niet weet: de Womanizer is de eerste stimulator (dus geen vibrator, want die werkt met trillingen vanuit het apparaat zelf) die met luchtdrukstimulatie werkt. Dit betekent dat vrouwen die overgevoelig zijn voor aanrakingen wél succes hebben met de Womanizer. Doordat je de hevigheid van de luchtdruk op verschillen­de standen kunt zetten, kun je zelf precies bepa­len welke intensiteit voor jou werkt. Ja, dus ook als je juist wél van meer intensiteit houdt. Sinds de Womanizer op de markt is, wordt de toy alom geprezen. Voor wie geïnteresseerd is in feiten: tijdens testrondes onder 50 vrouwen van tussen de 20 en 60 jaar, bleken 26 vrouwen in minder dan 1 minuut een orgasme te bereiken. Daarbij kregen 14 vrouwen binnen 2-3 minuten te ma­ken met een extatisch hoogtepunt en 9 vrouwen deed er iets langer dan 5 minuten over. Best in­drukwekkend, dus.

“Dit was wat er ontbrak in mijn leven”

Womanizer InsideOut

Nu heeft Womanizer dus iets nieuws ontwik­keld: de Womanizer Inside Out. Het concept en systeem is hetzelfde: luchtdrukstimulatie is de key tot een fantastische ervaring inclusief een orgasme (of meerdere, zelfs). Maar er is meer. De Womanizer Inside Out is vanaf het moment dat je je kadootje – want zeg eerlijk, dat is het – uitpakt, tot het moment van je hoogtepunt een ervaring. “De verpakking is heel chique, de opbergdoos is bijna leer-achtig en de Woma­nizer Inside Out zit in een satijnen zakje met bedeltjes eraan. En, al gaat het niet om de ver­pakking… Ik werd er opslag gelukkig van”, ver­telt Tess. “Echt, ik wist niet dat ik dit product nodig had want ik was al fan van alle andere Womanizers, maar sinds ik deze toy heb, ben ik er helemaal verliefd op.” Eén van de redenen waardoor Tess van Tess Tesst zo enthousiast is, is dat de Wo­manizer Inside Out niet alleen de clitoris, maar ook de G-spot stimuleert. Dubbel plezier, van binnen én buiten. “Je zet het korte stuk van de Womanizer Inside Out om je clitoris heen, het langere gedeelte breng je in. Je kunt ‘m hands­free gebruiken en de trillingen zijn anders dan bij andere vibrators – ik heb er veel getest, maar ik kan in alle eerlijkheid zeggen dat dit écht een heel bijzondere ervaring was en mijn geld dub­bel en dwars waard.”

De Womanizer InsideOut vind je natuurlijk op Willie.nl! De volledige review van Tess vind je op het YouTube-kanaal van Pleasure Academy.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *