Dit betekenen je wildste Sexdromen

Dromen over seks is héél normaal. Althans, als het niet over die enge buurman gaat. Hij keek je gisteren op straat al zo raar aan. En waarom kwam die vervelende collega vorige maand om de hoek van de slaapkamer kijken? Ik dacht dat je hem niet kon uitstaan!

Geen paniek: we hebben allemaal weleens een sexdroom gehad waarvan je niet weet hoe die in godsnaam tussen je lakens is gekropen. Elke nacht dromen tienduizenden mensen wereldwijd over sex en de ene droom is nog absurder dan de ander. Van sex met die (hele knappe) collega tot sex met je ouders (yikes!), volgens therapeute Hilda Bur­ke is er geen uitzondering op de regel. Ben je be­nieuwd wat jouw sexdroom betekent? Wij zetten de meest voorkomende voor je op een rij.

Sex met een bekende

Als je droomt over sex met een bekende, hoeft dit niet meteen te betekenen dat je iets van die persoon wilt (of dat je in het geval van een relatie, zin hebt om vreemd te gaan). Volgens Lau­ri Loewenberg, auteur van ‘Dream On It: Unlock Your Dreams, Change Your Life’ betekent dit dat de persoon waarover jij droomt, iets bezit wat jij graag wilt hebben. Een goed stel hersenen, een knappe vriendin of sociale skills? You name it.

Sex met je baas

Natuurlijk wil je wel een dikke promotie scoren, maar dat doe je liever op de gangbare manier dan met hem het bed in te duiken. En ondanks dat autoriteit best geil kan zijn, betekent deze droom dat je een afstand voelt tussen jou en hem, en je graag een betere band wilt opbouwen.

Sex met je ex

Ai, jij had het toch echt uitgemaakt. Ben je tóch niet over hem heen? Of sterker nog, moet je het maar weer eens proberen? Nee, je moet juist helemaal niks. Er zijn namelijk twee hele logische verklaringen: misschien miste je die nacht de genegenheid en liefde van een relatie of waren je hersenen gewoon even door je harde schijf aan het surfen. Niks aan het handje.

Last but not least: Masturbatie

Heb jij jezelf vannacht lekker verwend? En wist je niet zeker toen je wakker werd of je alleen bent gekomen in je droom of dat je daadwerkelijk trillend van genot onder de lakens lag? Een droom over masturbatie kan verschillende betekenissen heb­ben.

“Sommige personen denken dat masturbatie iets is dat je eigenlijk niet mag doen. Er rust volgens hen een taboe op”, vertelt Hilda Bur­ke. Deze droom kan dan ook de angst doorbreken. Echter hoeven dromen over masturbatie niet altijd vanuit een negatieve emotie te komen. Psychologe Ada de Boer licht toe: “Vaak kan het ook op een verlangen duiden, bijvoorbeeld omdat je lang geen sex hebt gehad”

Dream Toys

Dus of je masturbatie nu heel erg spannend vindt of gewoon op zoek bent naar een verzetje, een vibrator kan je voorzien in al je wensen en jou laten ontdekken wat jij lekker vindt. Want als jij weet wat je lekker vindt, zal jij je niet alleen zelfverzekerder voelen bij je toekomstige bedpartner, maar zit je ook een stuk lekkerder in je vel. Dus laat die geile dromen maar komen!

Eén van de leukste, nieuwste speeltjes op de markt zijn de vibrators van Dream Toys. Deze vibrators hebben tot wel tien vibratiestanden en bedienen dus ál je moods. Word je in het pikkedonker opgeschrikt door een sexdroom en kun je jezelf niet beheersen? Pak dan jouw Dream Toy er eens bij. Dankzij de lichtjes kun je hem in het donker gemakkelijk bedienen en weet je precies welke vibratiestand aanstaat. Da’s niet alleen heel handig, maar vooral ook heel lekker! Enjoy!

Bekijk de volledige Dream Toys collectie op Willie.nl!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *