Lust

Tien tips tegen Slutshaming met Milou Deelen!

Deze week staat de Pleasure Academy stil bij een actueel probleem in de maatschappij. Dit probleem is slutshaming en de gast die erover komt praten is niemand minder dan Milou Deelen! Ze is bekend van haar protestvideo die in 2017 viral ging. Sindsdien is Milou op een missie om haar stem te laten horen en dit probleem te bestrijden. Dit kan ze natuurlijk niet alleen, daarom zoekt ze zoveel mogelijk platformen die bereid zijn haar boodschap te steunen. Bij de Pleasure Academy delen ze haar mening natuurlijk en geven ze haar graag een podium om op te spreken.

Milou spreekt in de video over haar ervaringen en deelt 10 tips om slutshaming tegen te gaan. Ook spreekt ze wat vrouwen voor elkaar kunnen betekenen in deze beweging. Samenhorigheid bereik je alleen als iedereen geïnformeerd wordt en zelf inziet wat het probleem is.

Het belooft dus een goede video te worden deze week! Kijk hem nu op het Youtube kanaal van Pleasure Academy en vergeet ook niet om de Facebook en Instagram kanalen te volgen voor meer leuke, wekelijkse content!

Nog wensen of vragen over een product dat je graag wil zien? Laat het ze weten via de kanalen en wie weet komt jouw verzoek terug!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *