Standje van de Week

Standje van de Week: De Tepelklemmen

Terug van weggeweest; het standje van de week. Deze week is het een standje die volledig in het teken staat van een speeltje. Zoals je in de titel al hebt kunnen lezen, hebben we het dan natuurlijk over de tepelklemmen. Tegenwoordig zijn tepelklemmen zo gemaakt, dat iedereen hiervan kan genieten. Zo kan je je partner op nieuwe, spannende manier leren kennen. Hoe je de tepelklemmen precies kunt gebruiken? Je leest het in ons nieuwe blog. We kunnen vast verklappen dat tepelklemmen geschikt zijn voor hem én haar.

Het standje

Bij het gebruiken van de tepelklemmen is niet één specifiek standje het beste. Als jullie voor het eerst tepelklemmen gebruiken, kan de partner die de tepelklemmen draagt het beste op bed liggen. Zo komt er nog geen gewicht op de klemmen te staan. Willen jullie een stapje verder gaan, dan is het doggystyle standje een goede vervolgstap. Hierdoor gaan te tepelklemmen meer hangen door de zwaartekracht en zullen de prikkelingen intenser worden. Willen jullie met de tepelklemmen een ultieme sensatie beleven? Dan raden we een blinddoek aan. Hierdoor worden de andere zintuigen extra geprikkeld en ervaar je de tepelklemmen nog beter.

Het standje met Sextoys

Tepelklemmen zijn er in alle vormen en maten. Zo zijn er losse tepelklemmen verkrijgbaar, die op elke tepel te bevestigen zijn. Wil je het iets zwaarder maken? Dan zijn er tepelklemmen die met elkaar verbonden zijn door middel van een ketting. Dit heeft als effect dat het gewicht op de klemmen iets zwaarder wordt. Een variant hierop is een tepelklemmen set die ook om de clitoris te bevestigen is. Genoeg keuze dus om een standje met tepelklemmen uit te kunnen voeren. Voor welke variant ga jij?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *