Lust

Kies de Juiste Vibrator voor Elke Stimulatie

Ben je op zoek naar een vibrator maar heb je geen idee welke vibrator het beste bij jou past? Dat zou goed kunnen want er zijn verschillende plekken op het vrouwelijk lichaam die je kunt stimuleren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de g-spot en de clitoris. Hierbij kan je verschillende vibrators gebruiken met hun eigen specialiteit. We zullen je hier een aantal verschillende vibrators laten zien met allemaal een eigen functie.

Clitoris Stimulatie

Bij stimulatie van de vrouw, denk je al snel aan de clitoris. Deze kleine plek bij de vagina is dan ook het meest gevoelig. Om de clitoris te stimuleren is het dan ook aan te raden om een kleine vibrator te gebruiken. Dé ultieme clitoris vibrator is toch wel de luchtdruk vibrator. Deze vibrator wordt over de clitoris geplaatst. Waarna de clitoris gestimuleerd wordt met behulp van luchtdruk golven. Orgasme gegarandeerd!

G-Spot Stimulatie

De G-spot is een plek die in te vagina te vinden is, hiervoor is dan ook een vibrator benodigd met een gebogen kop. De Scarlet G-Spot Vibrator is hierbij een jarenlange bestseller. De vibrator is namelijk speciaal gemaakt om je G-spot eens goed te stimuleren. De Scarlet G-spot vibrator heeft een super zachte afwerking, en is hiermee dus fijn te gebruiken. Door de vorm met de bolle kop wordt de G-spot helemaal geraakt.

Duo Stimulatie

Je kunt er ook voor kiezen om zowel de G-spot als de clitoris tegelijkertijd te stimuleren. Dit kan bijvoorbeeld met behulp van de Duo vibrator van Willie Toys. Met deze vibrator wordt niet alleen je G-spot gestimuleerd maar ook je clitoris. Deze vibrator heeft een speciaal bewegingspatroon, hier kun jij intens van genieten. Ben je dus op zoek naar een vibrator die meteen al jouw intieme plekjes stimuleert? Dan is deze vibrator helemaal de oplossing!

Massage Stimulatie

Een vibrator die het hele lichaam kan masseren en ook nog eens de clitoris stimuleert? Dat kan met de My Magic Vibes van Willie Toys. Met deze massagewand masseer je niet alleen de clitoris of andere intieme plekjes, maar ook vastzittende spieren. Deze massagewand levert intense vibraties, die tot diep in het lichaam te voelen zijn. Verwen niet alleen jezelf, maar ook je partner.

Stimulatie met Afstandsbediening

Ben je op zoek naar een spannend speeltje samen met je lover? Dan is een vibrerend eitje helemaal perfect. Breng het eitje in en geef de afstandsbediening aan je partner. Ga vervolgens samen ergens lekker uit eten of maak een wandeling en laat je partner de controle hebben over de afstandsbediening. Gegarandeerd spannende momenten, want niemand weet wat jullie stiekem aan het doen zijn! Het Willie Silicone Egg is hierbij een aanrader. Het eitje heeft namelijk een uitstekende kwaliteit en een zeer aantrekkelijke prijs.

Vibrator Kiezen

Weet jij nu precies wat je wilt stimuleren en welke vibrator je hiervoor wilt aanschaffen? De aankomende 2 weken kun jij kans maken op een vibrator naar keuze! Wat je daarvoor moet doen? Volg ons op Instagram of Facebook, Like de post, en laat in de comments weten voor welke vibrator jij gaat en misschien ontvang jij deze binnenkort in huis!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *