Met deze spellen leer je elkaar nóg beter kennen

Jij en je partner zijn al een tijdje bij elkaar en op zoek naar iets nieuws om uit te proberen. Of misschien is de relatie juist heel pril, en willen jullie elkaar graag beter leren kennen. In beide gevallen is een erotisch bordspel een echte aanrader. De bedoeling daarvan is het maken van allerlei opdrachten en het beantwoorden van persoonlijke vragen die pikante informatie over jezelf vrijgeven.

XXX Sex bordspel

Dit erotische spelletje is slechts € 15,95 en staat helemaal in het teken van voorspel. Met een pion leg je een route op het bord af die volstaat met spannende opdrachten. Door het uitvoeren daarvan ontstaat er spelenderwijs een voorspelsituatie vol uitdagingen en verrassingen. Hoever durf jij te gaan?

Ultiem verlangen classic edition bordspel

De beste manier om je partner op speelse wijze te leren kennen, is door het Ultiem verlangen bordspel te spelen. Het spel gaat als volgt: door de erotisch getinte algemene en persoonlijke vragen te beantwoorden en de uitdagende opdrachten uit te voeren, is het de bedoeling als eerste over de finish te komen. De winnaar ziet zijn of haar ultieme verlangen in vervulling gaan die bij aanvang van het spel is uitgesproken.

Ultiem verlangen 100% kinky bordspel

Deze speciale versie van het Ultiem verlangen bordspel werkt met kaarten waar allerlei kinky opdrachten op staan. Denk bijvoorbeeld aan een rollenspelactie of iets met bondage en powerplay. Ook bij dit spel is het zo dat aan het begin elke speler zijn of haar ultieme verlangen uitspreekt en de winnaar die in vervulling zal zien gaan!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *