Deze 5 sextoys zijn echte must-haves voor vrouwen

Seksspeeltjes kopen betekent keuzes maken. Voor welke stimulatie kies ik? Wil ik een multifunctionele sextoy of toch een basic versie? Voor elke vraag zijn er talloze antwoorden mogelijk, maar er is een manier om het toch overzichtelijk te houden: kijken naar de populairste en bestverkochte sextoys voor elke stimulatievorm. Zo kom je gegarandeerd uit op een toptoy die garant staat voor de hoogste kwaliteit en de spannendste erotische momenten!

Clitorisstimulatie

Een toy die de clitoris stimuleert is een echt basis-item omdat een van de gevoeligste plekjes natuurlijk niet overgeslagen kan worden. Het ultieme genotsspeeltje op dit gebied is de Womanizer Pro. Het bijzondere daaraan is dat de stimulatie tot stand komt door middel van luchtdrukgolven die voor intense hoogtepunten zorgen. En om het nog mooier te maken, heeft de fabrikant van de Womanizer Pro elke toy uitgerust met een diamantje!

Clitorisstimulatie + massage

Toch liever de clitoris verwennen met vibraties? In dat geval is de Europe Magic Wand-massager onovertroffen. Deze uiterst krachtige clitorisvibrator is een echte topper die zelfs wonderen kan verrichten voor vrouwen die normaal gesproken moeilijk tot een orgasme komen. En het interessante aan de wandmassager is dat hij ook van pas komt bij het voorspel. De toy is namelijk geschikt om het gehele lichaam mee te masseren.

G-spotstimulatie

Het allergevoeligste plekje voor een vrouw is zonder twijfel de g-spot. Die bevindt zich aan de binnenkant van de vagina, aan de kant van de buik. Er zijn talloze toys voor gemaakt en de G-Vibe 2 is een van de populairste. Dat komt omdat er diverse combinaties mogelijk zijn met zijn verstelbare vibrerende toppen. De g-spot krijgt daarmee dus alle stimulatie die er mogelijk is! De G-Vibe 2 is ook geschikt voor andere doeleinden zoals in de video hieronder te zien is:

Duo-stimulatie

Het ultieme hoogtepunt beleven door de g-spot en clitoris tegelijkertijd te verwennen? Dat doe je bij voorkeur met de Lelo Soraya, een designbeauty die is uitgerust met acht vibratiestanden en wordt geleverd met een oplader en satijnen bewaarzakje. Neem de Soraya ook gerust mee onder de douche of in bad. Hij is namelijk waterdicht!

Multi-stimulatie

Als je op zoek bent naar een toy die zo’n beetje alle stimulatievormen in zich verenigd heeft, is er eigenlijk maar één optie: de Exotic hummer vibrator. Deze toy staat beter bekend als de Tarzan en biedt gelijktijdige clitoris- en g-spotstimulatie, alsmede vaginale stimulatie. Het bijzondere is dat de kop van de vibrator kan draaien op drie verschillende snelheden. Het gedeelte dat de clitoris verwend heeft zeven verschillende vibratiepatronen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *