3 Moederdagtips met een bevredigend effect

Heb je al iets speciaals gekocht voor zondag 14 mei? Dat is namelijk die ene dag in het jaar waarop moeder in het zonnetje wordt gezet. Willie.nl heeft ter inspiratie een selectie gemaakt van mooie en bevredigende moederdagkadootjes. Wat dacht je bijvoorbeeld van een speeltje of een massagekaars?

Genotskado

Een sextoy als cadeau is altijd een goed idee, want daarmee kan je haar genot helemaal centraal stellen. Met de Satisfyer Pro 2 bijvoorbeeld, bereikt zij gegarandeerd grote hoogtes dankzij de unieke zuigstimulatietechniek. Nu te koop met maar liefst 69% korting! Of bestel de Purple Buzzer. Die kost slechts 29,95 euro, heeft diverse vibratiestanden en is ook speciaal gemaakt voor het zo optimaal mogelijk stimuleren van de clitoris.

Lekker-weg-droom-kado

Massages zijn altijd heerlijk om te krijgen. Trakteer moeder dus gerust op zo’n ontspannende ervaring waarbij ze lekker weg kan dromen. Daarvoor zijn de juiste items wel belangrijk. Denk bijvoorbeeld aan massageolie met een lekker geurtje van het merk Donna, of koop een massagekaars van het Nederlandse merk Safe. Die verandert bij het opbranden in olie waar je mee kan masseren en ruikt natuurlijk ook heerlijk!

Kadokaart

Laat je de keuze voor een kadootje liever over aan moeder zelf? Dat kan natuurlijk ook! In dat geval is een Willie kadokaart de way to go. Die kan je bestellen voor 10 euro en 50 euro per stuk. Met de kadokaart kan zij een keuze maken uit het gehele assortiment van Willie.nl, en daar zit gegarandeerd iets bij dat haar heel blij maakt!     

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *