Ontdekken

We-Vibe Nova, rare maar fijne duo vibrator

Als seksspeeltjestester gebruik ik, Tess Tesst, natuurlijk super ­veel sextoys in alle soorten en maten. Maar een duo ­vibrator, of een rabbit vibrator, vind ik toch altijd wel een ding hoor. Zo’n vibrator stimuleert je inwendig en clitoraal, tegelijkertijd. Dat geeft gewoon super veel stimulatie, dus wanneer dat goed gebeurt, is dat echt superlekker. Maar nu is het zo dat lang niet elke duo vibrator bij elk lichaam even goed aansluit. Het is echt wel een anticlimax wanneer je je verheugt op dubbele stimulatie en het dan gewoon allemaal niet zo lekker zit omdat dat konijntje gewoon net niet het goede plekje raakt.

Rare Duo Vibrator?

Toen ik de We-Vibe Nova voor het eerst zag, dacht ik gelijk: wat een rare duo vibrator is dit! Ik dacht nooit dat het zou gaan werken, zo’n rare vorm. Dat je ‘m maar een heel klein stukje kon inbrengen en de clitoris ­stimulator zag er ook zo anders uit dan bij andere rab­bit vibrators. Ik had er geen hoge verwachtingen van. Tot ik ‘m echt voelde. Ik merkte hoe flexibel de clitoris stimulator was. Je kunt ‘m echt helemaal indrukken. Door de ronde vorm is het allemaal super flexibel.

De Nova is gemaakt van siliconen en daardoor dus echt bodysafe. Dat vind ik erg belangrijk voor een sextoy. Je kunt ‘m opladen met het USB kabeltje, daar zit een magneetje aan en die klik je gewoon zo aan de vibrator, super makkelijk. En dan is de vibrator ook nog eens waterdicht, dus hij kan gewoon mee onder de douche of in bad. Wat ook nog een heel leuke extra is: je kunt de We-Vibe Nova ook met een app bedienen!

Dan kun je de patronen aanpassen, of helemaal zelf een patroon maken. Ook kan je jouw partner de controle geven over de bediening. Waar die partner is, maakt helemaal niks uit, al is ‘ie in een ander land. Omdat het gewoon via de We-Connect app gaat, kan dat gewoon. Spannend!

Optimale G-Spot & Clitoris stimulatie

Allemaal superleuk dus, maar het belangrijkste is natuurlijk: hoe voelt de Nova? Ik kan je vertellen dat de We-Vibe Nova echt heel goed werkt. Dat flexibele bleek perfect. De vorm paste zich gewoon echt aan naar mijn lichaam. En het allerleukste vond ik nog wel dat ik de vibrator gewoon kon bewegen, terwijl de clitoris stimulator dan gewoon op z’n plek blijft zitten. Dat is echt zo fijn!

Ik kon een soort schommelende beweging met de Nova maken, dat voelde heel fijn voor mijn G-spot, en ondertussen had ik nog steeds de vibraties op mijn clitoris. Dat is wel uniek voor een duo vibrator! En de vibraties voelden ook heel goed. Het zijn echt diepe vibraties, die je dus heel goed stimuleren. De standjes variëren van lekker zacht tot super krachtig en dan heb je dus ook nog leuke vibratiepatronen. Normaal hou ik niet zo van patronen, maar deze waren wel heel lekker!

De We-Vibe Nova is dus wel een aanrader. Voor mij is dit echt één van de fijnste duo vibrators en ik denk dat deze vibrator voor de meeste lichaamstypes ook echt goed zal werken door de flexibele vorm.

Tess Tesst

Dit blog is geschreven door Tess Tesst. Tess heeft tien jaar in verschillende sexshops gewerkt en op die manier veel geleerd over alle soorten toys. Ook nu nog is ze op de hoogte van alle ins & outs op sextoy gebied. Haar doel is het delen van ervaringen en het bewust maken van hoeveel verschillende sextoys er zijn. Daarom test ze zelf toys en deelt haar persoonlijke ervaringen met toys in haar blog. Natuurlijk kun je haar ook volgen op Instagram en heeft ze haar eigen YouTube kanaal. Je kunt zelfs sextoys kopen in haar eigen webshop: yayorgasms!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *