Lust

Waarom je vaker klaar moet komen

Dat orgasmes heerlijk zijn, wist je natuurlijk allang. Maar wist je ook dat ze allerlei gezondheidsvoordelen opleveren? Regelmatig je hoogtepuntje meepakken levert al snel minder stress, een beter gewicht, sterker hart en een gezondere vagina op!

Weg met de stress
Een orgasme als anti-stressmiddel werkt altijd. Orgasmes reduceren namelijk de hoeveelheid cortisol, oftewel stresshormonen, in je lichaam. Je ontspant dus helemaal met een orgasme en dat effect werkt diep door. Je nachtrust zal er ook door verbeteren en daardoor wordt voorkomen dat er nieuwe stress ontstaat naar aanleiding van slaaptekort.

Sneller afvallen
Dat de stress uit je lichaam wegvloeit na ieder orgasme is een fenomeen dat extra interessant is voor iedereen die probeert af te vallen en vaak strest. Als je met stress te maken hebt, en de cortisol door het lichaam giert, vergroot dat je eetlust en wordt er ook meer vet opgeslagen in het buikgedeelte als reserve. Geen stress levert het tegenovergestelde effect!

Goed voor je hart
Seks is een fysieke activiteit die redelijk tot zeer veel inspanning kost. Net zoals sporten dus en daarom zeer goed voor je gezondheid. Vooral het hart profiteert daarvan. Het regelmatig hebben van orgasmes zorgt voor een verminderd risico op hartaandoeningen en –ziektes. Voor dit gezondheidsvoordeel wordt het aangeraden om wekelijkse orgasmes te hebben.

Vagina-issues oplossen
Het is een welbekend verschijnsel: vrouwen in de menopauze die met vaginale droogheid en verslappende vaginaspieren kampen. Voor hen is er echter goed nieuws. Onderzoek heeft aangetoond dat vibrators de menopauze-problemen tegengaan. Ze trainen namelijk de spieren in de vagina en verhogen de natuurlijke vochtproductie. Een perfect voorbeeld dus van het nuttige met het aangename verenigen!

Bekijk hier alle vibrators op Willie.nl

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *