Ontdekken

Goedkope Vibrators Top 5 – Klein budget, Groot genot!

Bij het bestellen van een vibrator kunnen wij ons voorstellen dat je niet teveel uit wilt geven. Zeker als het gaat om de aanschaf van je eerste vibrator. Gelukkig zijn er op onze website ook genoeg goedkope vibrators te vinden. Maar wanneer is een vibrator nou precies goedkoop? Het antwoord dat wij op deze vraag hebben gehanteerd is; bij een prijs van tien euro of minder. Hierbij moeten we wel vermelden dat we een keer een uitzondering hebben gemaakt. Lees snel verder en bekijk onze top vijf goedkope vibrators.

5. Willie Toys Mockingbird

Om nummer vijf vinden we direct de uitzondering op de goedkope prijs. De Willie Toys Mockingbird is dan ook bijna het dubbele van tien euro. Maar daar krijg je een hele hoop voor terug. Het is namelijk de enig vibrator in dit rijtje met tien verschillende vibratie standen. Hierbij zijn de vibratiestanden te bedienen met een handige drukknop onderaan de vibrator. Het gedeelte waarmee gestimuleerd wordt, is gemaakt van siliconen. Dit maakt deze vibrator de meest complete vibrator onder de twintig euro. Dit is dan ook de reden dat de Mockingbird in het rijtje goedkope vibrators staat. Een goedkope vibrator als je kijkt naar het materiaal en de mogelijkheden.

4. Dream Toys Lady Finger vibrator

Op nummer vier zijn we bij de eerste echt goedkope vibrator aangekomen. De Dream Toys Lady Finger vibrator is net iets groter dan een vrouwenvinger. Door de gladde vorm is de vibrator eenvoudig in te brengen. De spitse punt zorgt voor optimale stimulatie van de favoriete plekjes. Onderaan is de vibrator voorzien van een draaiknop, waarmee de vibratie snelheid aangepast kan worden. De Lady Finger vibrator is verkrijgbaar in de kleuren goud en zilver. Je zou bijna zeggen dat het een echte eye catcher is op je nachtkastje. In dit geval is het zeker geen straf om genoegen te nemen met zilver. Of ga je toch liever voor goud?

3. Odeco lippenstift vibrator

Goedkoop, functioneel en incognito. We zijn aanbeland bij nummer drie. Voordat de meest innovatieve ontwikkelingen op vibrators werden toegepast was deze lippenstift vibrator een absolute favoriet bij elke vrouw. Door het ontwerp kan je de vibrator overal mee naartoe nemen, zonder dat je omgeving er vreemd van op kijkt. De lippenstift vibrator heeft één vibratiestand die eenvoudig aan te zetten is door te draaien. Niet alleen een genot qua uitstraling, maar ook door de stimulatie. Onder de goedkope vibrators is dit de absolute incognito topper.

2. NMC handige massager

Weer een net iets andere vibrator is te vinden op nummer twee. Deze mini massager is voorzien van drie balletjes die ervoor zorgen dat de buitenkant van de vagina optimaal gestimuleerd kan worden. Ook deze handige massager heeft één vibratiestand die kan leiden tot heerlijke orgasme. Daarbij wordt de handige massager geleverd met een opzetstuk. Deze is voorzien van twaalf kleine stekeltjes die zorgen voor een andere stimulerend effect ten opzichte van de balletjes. Genoeg mogelijkheden dus bij het gebruik van deze goedkope vibrator.

1. Willie vibrator

Op nummer één staat de Willie vibrator. Qua vorm en mogelijkheden lijkt deze Willie vibrator sterk op de lady finger vibrator. Er is echter een groot verschil; de prijs. De Willie vibrator kost namelijk minder dan vijf euro. Dit maakt de Willie vibrator dan ook de goedkoopste vibrator op onze website. Ondanks de prijs werkt de Willie vibrator optimaal. Door de draaiknop te gebruiken kan je de vibratie snelheid aanpassen. De gladde vorm en spitse punt zorgen er ook bij deze vibrator voor dat de fijnste plekjes optimaal gestimuleerd worden. De prijs/kwaliteit verhouding van deze goedkope vibrator is dus ook zeer goed te noemen.

Welke goedkope vibrator is jouw favoriet?

Er zijn dus goedkope vibrators in allerlei soorten en maten. Welke goedkope vibrator is jouw favoriet? Ga je voor een vibrator waarbij de vibratiesnelheid aan te passen is. Of toch liever voor een goedkope vibrator die op een lippenstift lijkt. De vibrator met meerdere vibratiestanden is dan misschien wel iets duurder, maar ook completer. Ga je misschien hiervoor? Welk besluit je ook neemt, elke genoemde goedkope vibrator werkt naar behoren en beschikt over goede reviews. In dit geval is goedkoop dus zéker geen duurkoop!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *