Inspiratieblog: schatzoeken met eitjes
Lust

Erotisch verhaal: schatzoeken is een eitje

Mike

Het gesjouw van de verhuizende buren zorgt ervoor dat ik nog voor mijn wekker wakker word. Ik heb een hekel aan wekkers, vooral omdat ik normaal tot diep in de nacht aan het werk ben. Portier zijn van één van de bekendste nachtclubs van Amsterdam heeft zo zijn voordelen. Het betaalt goed en de sfeer onderling is gezellig, maar het grootste voordeel ligt nu naast me te slapen. Ik had nooit gedacht dat te zeggen. Ik nam vaker vrouwen mee naar huis. Heel eerlijk: er is een periode geweest dat ik ze vaker meenam dan dat ik alleen in bed lag, maar niemand liet ik dichtbij komen. Esmee had schijt aan mijn muur en raakte mijn hart zoals nooit iemand anders dat had gedaan. Vandaag ga ik haar ouders ontmoeten, en voordat ik in deze burgerlijkheid mee kan gaan, zorg ik dat de ochtend ernaartoe een stuk spannender wordt.

Stil sluip ik uit bed. Esmee draait zich om en kreunt zachtjes. Haar gezicht is mooi als ze slaapt. Haar wangen zijn rood en haar bruine haren zitten warrig. Na een zachte kus op haar voorhoofd slaapt ze verder terwijl ik naar de keuken loop. Het valt niet mee om de spullen voor Esmee verborgen te houden; ze is hier inmiddels zo vaak, dat ze de kastjes induikt alsof het haar huis is. En het opmerkelijkste van allemaal is nog wel dat ik het helemaal prima vind. Het is heerlijk om naast haar wakker te worden, tegen haar aan te kruipen op de bank, haar enkel gehuld in een string in mijn koelkast te zien neuzen op zoek naar wat lekkers.

Ik knoop mijn ochtendjas dicht, zet de oven aan en dek de tafel. Ik lijk wel gek met mijn vrolijke servetjes met roosjes erop. Mijn zusjes zouden me keihard uitlachen als ze dit wisten. Een klein half uur later is de tafel gevuld met warme broodjes, verse jus, een bak fruitsalade en op elk eierdopje een hardgekookt ei. Tijd om Esmee wakker te maken. Uit mijn kledingkast pak ik een stropdas en bind die om mijn nek. Mijn ochtendjas gaat uit en ik kan de glimlach op Esmees gezicht al bijna zien als ze me naakt aantreft zodra ze haar ogen opent.

Goedemorgen mooierd’, zeg ik nadat ik haar op haar lippen heb gekust. Weer kreunt ze zachtjes. Het heeft direct effect op mijn lichaam en ik voel mijn opwinding groeien. Ze knippert haar ogen en moet wennen aan het licht.

Hey’, zegt ze met schorre stem. Ik trek de dekens van haar af en wil haar direct overal strelen en kussen.

Wat heb jij nou?’, vraagt ze met een flauwe glimlach wanneer ze mijn stropdas ziet.
U lacht me toch niet uit, mevrouw?’

Ze giechelt en schudt verwoed haar hoofd. Ze trekt me aan mijn stropdas omlaag en drukt haar lippen op de mijne. Haar lichaam is warm en heerlijk zacht.
Kom liefje, ik heb ontbijt gemaakt.’

Droom ik nog?’ Ze drukt nog meer kusjes op mijn lippen, mijn kaaklijn en verder naar beneden in mijn hals. Ze maakt me gek en ze weet het. Ik weet me los te rukken uit haar omhelzing en help haar uit bed. Ze trekt haar zwarte kimono aan en het wordt lastig haar niet te bespringen voordat we hebben gegeten. Haar tepels schijnen door het kant heen en als ze zo tegenover me zit, kunnen die croissantjes me gestolen worden. Eenmaal overeind omhelst ze me en ik voel haar warmte tegen me aan. Het laat me niet onberoerd, dat is duidelijk zichtbaar.

Vind je het spannend dat we naar mijn ouders gaan?’

Ik haal mijn schouders op. Ik kan niet verder verschillen van de ideale schoonzoon en toch zijn Esmees ouders belangstellend en vriendelijk door de telefoon. Esmee heeft me al voorbereid op alle vragen die haar moeder ongetwijfeld op me zal afvuren.

Misschien een beetje.

Esmee begint te ratelen over alle redenen dat ik me echt geen zorgen hoef te maken. Het duurt een eeuwigheid tot ze is uitgegeten en ik ben ongeduldig. Als het eenmaal zo ver is, springen we samen onder de douche. Ik kan niet meer en blijkbaar weet ze dat ze dat ik nog hongerig ben, want al snel staan we hevig te zoenen. Eenmaal afgedroogd, neem ik haar mee naar de slaapkamer. We strelen en kussen elkaar en ik leg haar op bed.

Ik heb een verrassing voor je.’ Ze schiet nieuwsgierig omhoog.
Wat dan?’
Ga maar liggen en laat het over je heenkomen.

Haar ogen schieten overal heen, maar toch legt ze haar hoofd weer op het kussen. Iedere beweging van mij wordt nauwlettend in de gaten gehouden. Op deze manier kan ik natuurlijk niets doen.

Change of plans.’ Uit het nachtkastje haal ik een slaapmasker. Ze wordt giechelig als ik hem over haar hoofd trek. Ik pak mijn earpods uit de oplader en doe ze voorzichtig in haar oren, terwijl ik John Legend voor haar opzet. Ik zwaai voor haar gezicht en praat tegen haar, maar naast haar ondeugende grijns reageert ze niet. Mooi.

Ze heeft haar armen strak langs haar lichaam en ligt doodstil. Snel haast ik me naar de koelkast om de babyolie en het nieuwe speeltje te pakken. Als ik terugkom, heeft ze nog niet bewogen. De olie laat ik over haar lichaam druppelen. Ze lacht zachtjes. Haar tepels worden stijf van de koude olie die eroverheen glijdt. Ze kronkelt en aan haar glimlach kan ik zien dat ze geniet. Ze heeft er alle vertrouwen in dat dit prettig voor haar eindigt. Met mijn vingers glijd ik over haar lichaam. Haar schouders, haar hals en haar prachtige borsten. Een voor een neem ik ze in mijn handen en kneed haar harde tepels. Ze heeft moeite met stilliggen en kreunt goedkeurend. Mijn handen bewegen langzaam naar beneden en ik streel haar buik en schaamstreek. Ze beweegt haar heupen omhoog en ik weet precies wat ze wil.

Met nog meer olie wrijf ik haar bovenbenen in. Bij het masseren van de binnenkant van haar dijen raak ik soms voorzichtig haar schaamlippen aan. Ze spreidt haar benen iets en heeft geen idee hoe opgewonden ik ervan raak. Ze is zo sexy. Ze maakt me gek met haar bewegingen.

Ik zet het vibrerende eitje aan en hij begint zachtjes te trillen. De kou tegen haar schaamlippen bezorgt haar kippenvel. Ze tilt haar hoofd op, maar laat hem vervolgens weer zakken. Haar handen balt ze tot vuisten en ze is alert. Met mijn tong leg ik dezelfde weg af die mijn handen net gemaakt hebben. Ik kus, lik en sabbel op haar gevoelige tepels en kus mezelf een weg omlaag. Met mijn tong en het eitje plaag ik haar. Haar zachte kreuntjes worden harder. Ze mompelt iets onverstaanbaars, maar ik weet precies wat ze me duidelijk wil maken. Ze wordt natter en dat is niet alleen door mijn tong. Het topje van het eitje laat ik bij haar naar binnen glijden, terwijl mijn tong haar clitoris verwent.

Oh, ik wil je voelen. Kom in me.’ Ze trekt aan mijn schouders, maar ik ben nog lang niet klaar. Het eitje glijdt soepel naar binnen en ik verander de stand. Het valt me op hoe stil hij is. Dat is maar goed ook. Esmee reageert perfect op de veranderende trillingen. Haar ademhaling versnelt en het kost me alle moeite om niet in haar te glijden. Ik wil haar om mijn harde lul voelen. In plaats daarvan duw ik het eitje helemaal bij haar naar binnen en met mijn tong ga ik door, tot ze het bijna uitschreeuwt. Dan stop ik en met de afstandsbediening zet ik het eitje uit. Ik trek de earpods uit haar oren en verwijder de blinddoek. Haar wangen zijn rood en haar blik is geil.

Kleed je aan, we gaan naar je ouders.’

Esmee

Fijn dat jullie er zijn, lieverds. Mijn moeder strompelt naar de hal, waar ik net de voordeur heb geopend.

Wat loop je moeilijk’, zeg ik vragend. Nadat ik haar een kus heb gegeven, stort ze zich ongegeneerd in Mikes armen, die haar hartelijk omhelst.

Ja, ik ben vanmorgen gevallen. Mijn enkel is dik en doet flink pijn. We lopen achter haar aan naar de bank, waar mijn vader een boek zit te lezen. Nog verwikkeld in het gesprek met mijn moeder, begroeten Mike en ik mijn vader. Ze was in de tuin bezig en struikelde over een slingerende heggenschaar. Typisch mijn moeder. Ik houd haar tegen wanneer ze naar de keuken wil lopen en zet haar op de fauteuil neer.

Zal ik dat maar doen? Jij moet even rustig aandoen.’ Niet veel later kom ik terug met vier koppen cappuccino en vier stukken frambozenvlaai. Als ik naast Mike plaatsneem op de bank, voel ik de aanwezigheid van het eitje tussen mijn benen. Wat heb ik hem vervloekt. Net op het moment dat ik dacht niet meer terug te kunnen, stopte hij met zijn magische tong en vingers en liet me hongerig naar meer achter met een vibrerend eitje in me. Deze is anders dan eerdere eitjes die ik weleens geprobeerd heb. Hij lijkt zachtjes te stoten en trilt. Niet overheersend, maar goed aanwezig. Mike was maar wat blij met zijn afstandsbediening en probeerde alle standjes uit die er waren.
‘Over helpen gesproken,’ zegt mijn moeder zodra ze haar stuk vlaai op heeft. Een deel van de slagroom zit nog in haar mondhoeken. Het ziet er schattig en onhandig uit.

‘Zouden jullie iets voor me willen doen?’ Het is een strikvraag. Door haar aanpak weet ik meteen dat ik niet om dit klusje sta te springen, maar ik kan geen nee zeggen tegen mijn lieve moeder.

‘Tuurlijk’, zeg ik daarom opgewekt.

‘Ik zou vanmiddag piraat zijn op een kinderfeestje in de buurt. Ze moeten schatten zoeken in het bos. Vanmorgen, voordat ik viel, hebben papa en ik ze allemaal verstopt, maar met mijn voet lijkt het me geen goed idee om mee te gaan.’

Ik kijk Mike aan en zie dat hij met moeite zijn teleurstelling probeert te verbergen, maar als mijn moeder hem ook aankijkt, weet hij een glimlach op zijn gezicht te toveren.

‘Kan papa geen piraat spelen?’ Mijn vader kijkt geschrokken op, schudt zijn hoofd en verdiept zich weer in zijn boek. Haast wanhopig kijkt mijn moeder naar Mike.

‘Geen probleem, we doen het graag voor je’, zegt hij en het kan niet gemaakter zijn dan dit.

Ik kan niet stoppen met lachen. Mike ziet er belachelijk uit in het piratenpak van mijn moeder. Zijn chagrijnige hoofd maakt het af. En toch is hij de meest sexy piraat die ik ooit heb gezien. We komen aan bij het parkje achter mijn ouders’ huis, waar tientallen hyperactieve kinderen beginnen te gillen en springen als ze Mike, ik bedoel de piraat, zien.

‘Wacht maar dametje, hiervoor ga jij gestraft worden’, bromt hij in mijn oor voordat hij van alle kanten bestormd wordt door de kinderen. Verrassend genoeg is hij erg leuk met de kinderen. Hij staat met ze mee te springen, dansjes te doen en gaat met iedereen op de foto die dat wil. Voor zover ik weet hoeven moeders normaal niet zo nodig op de foto, maar deze piraat is dan ook erg goddelijk… De ouders worden weggestuurd en het hoofd van de buurtcommissie vertelt dat de kapitein zijn schat is verloren bij een schipbreuk. Met en ernstig gezicht legt hij uit hoe verdrietig de piraat zal zijn als zijn schat niet gevonden wordt. De kinderen knikken begripvol en rennen na het startsein fanatiek de bosjes in. Mike mag zijn pak uitdoen als iedereen weg is en wij worden de bosjes ingestuurd om te kijken of de kinderen elkaar niet kielhalen om een chocolaatje.

Mike en ik gaan verschillende kanten op, maar al snel voel ik het eitje in me weer trillen. Ik span mijn bekken aan en voel de pulserende bewegingen heviger worden. God, wat is dit fout, maar o zo opwindend. Om ons heen schreeuwen en rennen kinderen, maar ik zie alleen Mike met zijn woest aantrekkelijke blik op me aflopen. Ik voel mezelf rood worden. Wanneer hij een ander standje opzet, spring ik iets omhoog. Hij zet me neer achter een dikke boom en in stilte wachten we tot de kinderen voorbij zijn. Met aan weerszijden een hand naast mijn hoofd, kan ik geen kant op. Hij zoent me ruw op mijn lippen en zijn tong dringt bij me naar binnen. Zijn hand verdwijnt onder mijn jurkje, mijn panty in. Zijn vinger streelt mijn clitoris.

‘Zo nat, schatje’, fluistert hij. Mijn ademhaling wordt sneller en de opwinding is in no time alle hevigheid terug.

‘Niet hier, straks zien ze ons.’

Met tegenzin duw ik hem van me af en trek ik mijn jurkje recht. Ik knabbel aan zijn oor en meng me weer tussen de hysterische kinderen.

99 munten zijn er gevonden. Na bijna een uur moest Mike zijn pak weer aan en waren sommige kinderen teleurgesteld dat ze de piraat niet goed geholpen hadden. Uiteindelijk gaan alle kinderen met een goodiebag met snoepjes weer met hun ouders mee. Wij worden bedankt en blijven achter.

‘Kom’, zegt Mike als we zeker weten dat we alleen zijn. Hij trekt me mee terug de bosjes in en zet me opnieuw achter een boom neer. Deze is nog groter, hier kunnen ze ons zeker niet zien. Ik sta nog maar net of zijn handen glijden al over mijn billen. Hij kneedt ze en kreunt goedkeurend.

‘Mond open, ogen dicht’, zegt hij tegen me.

Gewillig doe ik wat hij zegt en ik hoor iets kraken. Plots voel ik de zoete smaak van chocola op mijn tong.

‘Stouterd, had jij het laatste muntje?’ Hij knikt ondeugend en gaat op zijn hurken zitten, waarbij hij mijn panty in een ruk naar beneden trekt.

‘Spreid je benen.’

Ik doe wat hij zegt en zijn vingers verdwijnen weer in mijn slipje. Mijn clitoris is nog opgezwollen en ontzettend gevoelig. Ik kreun en knijp zachtjes in zijn schouders, terwijl ik goed in de gaten houd of niemand ons kan betrappen. Hij likt me en ik sta gelijk in vuur en vlam. Niet veel later trekt hij het eitje uit me, draait me om, laat zijn broek zakken en laat zich in me glijden.

‘Oh schatje, ik heb hier al de hele dag zoveel zin in.’

‘Anders ik wel’, jammer ik. Met zijn vinger glijdt hij over mijn clitoris, terwijl hij het tempo opbouwt van zijn stoten. De hele ochtend verlang ik al naar hem en nu hij in me zit, word ik overspoeld door mijn orgasme. Met een harde kreun kom ik klaar en niet veel later hoor ik hem ook achter me schokken. Hij kust mijn nek en trekt zich terug.
We kleden ons aan, ik doe een poging om mijn haar te fatsoeneren en zo normaal mogelijk lopen we terug naar het huis van mijn ouders.

‘Hoe was het?’ vraagt mijn moeder direct nieuwsgierig.

‘Alle munten zijn gevonden, maar er was er één wel heel goed verstopt.’ Mike glundert en knijpt zachtjes in mijn hand.

‘Maar de piraat is nog nooit zo blij geweest’, zegt Mike en hij drukt een kus op mijn weer blozende wangen.

*Dit verhaal is geschreven door @cynthiavdvelde1

Geïnspireerd geraakt? Bekijk ons uitgebreide assortiment vibrerende eitjes en DO try this at home! (Ergens anders mag natuurlijk ook)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *