4 Tips bij het gebruiken van de Willie Seksschommel

Het gebruiken van een seksschommel kan een spannende verrijking zijn van je sexleven. Maar om heerlijke avontuurtjes te beleven is het belangrijk om de seksschommel op de juiste manier te gebruiken. We kunnen ons dan ook voorstellen dat je een aantal vragen hebt over het gebruik van een seksschommel. Daarom hebben we de meest voorkomende vragen voor je op een rijtje gezet. Met de antwoorden op deze vragen, kan je met een gerust hart de schommel gebruiken.

Hoe kun je de Willie seksschommel het beste ophangen?

Waar bij een gemiddelde seksschommel een goede haak nodig is om deze in het plafond te monteren, is dit bij de Willie seksschommel niet nodig. De seksschommel is namelijk eenvoudig aan de deur te bevestigen. De schommel bestaat uit twee delen die aan de bovenkant voorzien zijn van stevige buisjes. Als deze buisjes om de deur worden gehangen en de deur vervolgens wordt gesloten, hangt de schommel zonder dat je daar maar 1 schroef voor nodig hebt. De schommel is vervolgens alleen los te halen als de deur weer geopend wordt.

Hoe klim je in en uit de Willie seksschommel?

Om de Willie seksschommel optimaal te kunnen gebruiken, is het belangrijk om op een goede manier in de schommel te klimmen. In de Willie schommel klimmen, kan op drie verschillende manieren. Hierbij is de ene manier eenvoudiger dan de andere.

1. Met behulp van je partner

De eerste, en in de regel de meest eenvoudige, manier om in de seksschommel te klimmen is met behulp van je partner. Deze manier is net zo eenvoudig als het klinkt. Je partner houdt je vast op de juiste hoogte, vervolgens kan jij je benen door de openingen steken. Als beide benen door de openingen zijn gestoken, kan je partner je loslaten en kan jij je vasthouden naan de armsteunen.

2. Met behulp van een krukje of stoel

De tweede manier om in de seksschommel te klimmen is met behulp van een stoel of krukje. Zet het krukje of de stoel in het midden van de schommel tussen de beide steunen in. Til vervolgens je ene been op en steek deze door de opening heen. Als het eerste been goed zit, kan je met het tweede been hetzelfde doen. Belangrijk hierbij is dat je je goed vasthoudt aan de armsteunen. Natuurlijk kan je partner je hierbij ook ondersteunen.

3. Door de schommel los te maken

De derde, en laatste, manier is om de been-delen los te maken van het ophangsysteem. Als beide delen los zijn gemaakt, kan je deze om je beide benen heen schuiven. Als dit gebeurd is, kan je een been optillen, net zo hoog totdat je het been-deel weer aan het ophangsysteem vast kunt maken. Als je dit met het eerste been hebt gedaan, kun je met je eerste been in dat deel van de schommel hangen. Op deze manier kan je nu ook je tweede been omhoog tillen en de stappen van het eerste been herhalen. Let hierbij op dat je goed je evenwicht bewaart omdat het been dat al in de schommel zit, nog het enige punt is waar je jezelf ondersteunt. Als beide benen in de houders zitten, kunnen deze op de juiste hoogte worden afgesteld.

Er zijn dus verschillende manieren om in de Willie seksschommel te klimmen. Bepaal vooraf wat voor jou de meest wenselijke manier is. Omdat je de schommel samen met je partner gebruikt, is het aan te raden om je partner te laten helpen bij het klimmen in de schommel.

Kan iedereen de Willie seksschommel gebruiken?

Voordat je de Willie seksschommel bestelt, is het belangrijk om te weten of deze ook daadwerkelijk voor jou geschikt is. Het belangrijkste om te weten bij het gebruiken van de Willie seksschommel, is dat deze een maximaal gewicht van 100 kg kan dragen. Weeg je dus 100 kg of minder kan je de seksschommel veilig gebruiken.

Daarnaast maakt het niet uit of je een man of een vrouw bent als je de schommel gebruikt. De schommel is in het beginsel gemaakt voor vrouwen, maar met genoeg creativiteit is deze ook te gebruiken door mannen. Ook bij mannen is het natuurlijk belangrijk rekening te houden met het maximale gewicht wat de schommel kan verdragen.

Welke standjes zijn er mogelijk met de Willie seksschommel?

Door de Willie seksschommel te gebruiken kan je alle kanten op wat standjes betreft. Bij het bespreken van de mogelijke standjes, zijn we uitgegaan van het gebruik door een man en een vrouw.
Met behulp van de schommel kun je natuurlijk de bekende standjes als missionaris, doggy en cowgirl doen. Maar de schommel biedt ook mogelijkheden voor wat gewaagdere standjes:

  • Bij de “sexy V” bijvoorbeeld, kan de vrouw haar benen strak omhoog langs het lichaam van de man houden.
  • Bij de “appel van Newton” vouwt de vrouw haar benen juist om de partner heen. Hierdoor kan zij extra druk van de achterkant op de partner uitoefenen.
  • De “vlinder” worden de benen over de schouder van de partner gelegd. Hierdoor is extra diepe penetratie mogelijk.
  • Als jullie de “kruiwagen” een keer willen proberen is dit ook extra lekker met een seksschommel. Door de schommel kan de vrouw namelijk echt vooruit geduwd worden.

Bovenstaande standjes worden met een seksschommel nog leuker en lekkerder. Naast bovengenoemde standjes kunnen jullie natuurlijk ook zelf experimenteren. Het belangrijkste bij het proberen en uitvoeren van de standjes is dat je de creativiteit de vrije loop laat. Als jullie dit doen is er van alles mogelijk bij het gebruik van de schommel. Belangrijkste is om altijd veiligheid voorop te stellen. Pas als de partner in de schommel zich op zijn of haar gemak voelt, kunnen jullie overgaan tot heerlijke seks.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *