Zalo Rosalie Rabbit Vibrator met app voordeelpakket

{{dealText}}
{{subText}}

Productspecificaties

BatterijenOplaadbaar (oplader meegeleverd)
MateriaalSiliconen / ABS
Lengte20 cm
Diameter3,7 cm
WaterdichtJa
MultispeedJa
Merk Zalo
Categorieën Sextoys   Vibrators   Sexpakketten   Cadeaus voor haar   Luxe cadeaus   Sextoys voor haar   Sextoys met app   Duo vibrators   Sextoys voordeelpakketten  
EAN 8718481242179
Artikelnummer V025643

Productomschrijving

Zalo Rosalie Rabbit Vibrator met app

Doordat deze Rosalie rabbit vibrator zowel een clitoris- als een g-spot stimulator heeft, heb je als vrouw dubbel zoveel genot. Beide stimulators hebben een eigen motor en zijn dus samen, maar ook apart van elkaar te besturen. De 8 verschillende vibratie patronen bieden alle kans op een spetterend orgasme. Tevens kun je gebruik maken van de "Zalo Remote-app". Hiermee schakel je snel tussen de verschillende opties en je kunt er zelfs voor kiezen om iemand op afstand te laten bepalen welke stand jij moet gebruiken.

Wij adviseren de Zalo - Rosalie rabbit vibrator te gebruiken in combinatie met een beetje glijmiddel op waterbasis.

 

Willie Glijmiddel

Het Willie glijmiddel op waterbasis is voor intiem gebruik. Een flesje bevat 150 ml glijmiddel waarmee je de penis en/of de vagina kan bevochtigen. Hierdoor wordt het comfort tijdens de seks vergroot en zal je extra genieten.

Omdat dit glijmiddel op waterbasis is, kan je het veilig in combinatie met condooms en sextoys gebruiken. Gebruik zoveel glijmiddel als je wilt en smeer het op de gewenste lichaamsdelen. Dit glijmiddel plakt niet.

 

Willie Toycleaner

De Willie toycleaner is een onmiddellijke en effectieve spray voor het reinigen van erotische speeltjes. Spuit de spray direct op het oppervlak van het speeltje dat moet worden schoongemaakt. Spoel het speeltje vervolgens af met water of neem het af met een vochtig doekje. Hierna is het speeltje gereinigd en ruikt weer lekker fris.

Toon meer Toon minder

Lees hier de reviews van andere klanten

Willie spaarpunten