Womanizer Duo luchtdrukstimulator

{{dealText}}
{{subText}}

Productspecificaties

BatterijenOplaadbaar (oplaadkabel meegeleverd)
MateriaalSiliconen
LengteInbrenglengte: 10,5 cm
Diameter3,5 cm
WaterdichtJa
MultispeedJa
Merk Womanizer
Categorieën Speeltjes   Vibrators   G-spot vibrators   Luxe vibrators   Tarzan vibrators   Clitoris vibrators   Best verkocht   Cadeaus voor haar   Luxe cadeaus   Luchtdruk vibrators   Sextoys voor haar   Stille vibrators   Duo vibrators   Waterdichte vibrators   Siliconen vibrators  
EAN 4251460600040 Kleur: Zwart
4251460600057 Kleur: Rood
Artikelnummer V026291 Kleur: Zwart
V026292 Kleur: Rood

Productomschrijving

De Womanizer Duo combineert het beste van twee werelden: clitorisstimulatie door middel van luchtdruk én een vibrator die tegen je g-spot trilt.
 
  • Apart te bedienen luchtdruk- en vibratiestimulatie
  • 12 luchtdrukstanden en 10 vibratiestanden 
  • Dankzij Smart Silence Technology stil en zuinig
  • Pleasure Air Technology stimuleert clitoris zonder direct contact
  • Volledig waterdicht
  • Oplaadbaar met bijgeleverde kabel
Over de Womanizer Duo 
De Womanizer Duo luchtdrukvibrator combineert de onvergelijkbare luchtdrukstimulatie waar Womanizer zo geliefd om is met een krachtige g-spotvibrator.

De luchtdruktechniek van Womanizer is uniek in zijn soort. Deze Pleasure Air Technology stimuleert de clitoris zonder directe aanraking. Door het mondje om de clitoris te plaatsen, crëeer je een lichte vacuüm. Luchtdukgolfjes zorgen vervolgens voor een masserende, zuigende sensatie.

De luchdrukstimulator heeft 12 standen. De g-spotvibrator 10. Beide onderdelen zijn afzonderlijk van elkaar te bedienen. Zo kun je de Womanizer Duo helemaal afstemmen op jouw wensen en zit er altijd wel een standje bij waar je zin in hebt.

De Auto-Pilotfunctie bouwt de spanning langzaam op door je mee te nemen door de verschillende standen. Zo laat je de toy bepalen wat je voelt en hoef jij nergens meer over na te denken. 

Dankzij de Smart Silence Technology gaat de Womnizer Duo bovendien pas aan wanneer hij je huid raakt. Is er geen contact met de huid, dan gaat hij dus ook meteen in stand-bymodus. Dat maakt deze toy zuinig én stil.


 
Toon meer Toon minder

Lees hier de reviews van andere klanten

Willie spaarpunten