Willie Toys Firefly Away Pakket

{{dealText}}

Productspecificaties

IngrediëntenBevat <5% : -niet-ionogene oppervlakte actieve stoffen - Anionogene oppervlakkteactieve stoffen, Benzisothiazolinone, Methylisothiazolinone
Inhoud150 ml

Materiaal

Waterbasis
Inhoud150 ml
KleurPaars
Lengte31cm
Breedte15cm
BatterijenUSB oplader meegeleverd
KleurRoze
MateriaalABS
Lengte13.9cm
Diameter2.8cm
SpatwaterdichtJa
MultispeedJa
Merk Willie toys
Categorieën Sextoys   Vibrators   Giftsets   Voor haar  
EAN 8718801923078
Artikel nummer V027447

Productomschrijving

Willie Toys Foxy Lover vibrator – productomschrijving

De foxy Lover vibrator staat voor gegarandeerd genot. Door de 10 vibratiestanden is de Foxy Lover vibrator een aanwinst voor je nachtkastje. De Foxy Lover vibrator is zijdezacht en spatwaterdicht. Je start de vibraties gemakkelijk door op de aan-/uitknop te drukken. Met één enkele druk begint de vibrator al te vibreren. Door nogmaasl op de knop te drukken wissel je van stand voor een nieuwe sensatie. De vibrator is oplaadbaar met de bijgeleverde USB-kabel.

Wij adviseren om de Foxy Lover vibrator ook zeker met elkaar als partner te gebruiken. Door de vrouwelijke partner met de Foxy Lover te stimuleren, wordt de stimulatie van haar clitoris namelijk onvoorspelbaar.

Willie Toys Foxy Lover vibrator – handleiding

Voor de eerste keer gebruik dient het artikel minimaal 4 uur te worden opgeladen. De meegeleverde USB oplaadkabel kan worden bevestigt in een laptop/computer of aan de adapter van een mobiele telefoon. Het artikel opladen kan door het pinnetje van de oplader aan de onderzijde van het eitje te bevestigen. De ingang voor de oplader zit boven het aan en uit knopje. De eerste keer dient het gaatje iets ingeduwd te worden, wees dus niet bang dat het artikel beschadigd.

Om het artikel aan te zetten dient het aan en uit knopje minimaal 5 seconden te worden ingedrukt. Om het artikel uit te krijgen dient het aan en uit knopje minimaal 5 seconden te worden ingedrukt.
Wij adviseren de Foxy Lover vibrator te gebruiken in combinatie met een beetje glijmiddel op waterbasis.

Willie Toys toycleaner

De Willie toycleaner is een onmiddellijke en effectieve spray voor het reinigen van erotische speeltjes. Spuit de spray direct op het oppervlak van het speeltje dat moet worden schoongemaakt. Spoel het speeltje vervolgens af met water of neem het af met een vochtig doekje. Hierna is het speeltje gereinigd en ruikt weer lekker fris.

Willie Toys glijmiddel 150ml

Het Willie glijmiddel op waterbasis is voor intiem gebruik. Een flesje bevat 150 ml glijmiddel waarmee je de penis en/of de vagina kan bevochtigen. Hierdoor wordt het comfort tijdens de seks vergroot en zal je extra genieten.

Omdat dit glijmiddel op waterbasis is, kan je het veilig in combinatie met condooms en sextoys gebruiken. Gebruik zoveel glijmiddel als je wilt en smeer het op de gewenste lichaamsdelen. Dit glijmiddel plakt niet.

Het is een kwalitatief goed middel. Makkelijk af te wassen met water en geen last van blijvende vlekken op de kleding. De beste in zijn klasse dus!

Toon meer Toon minder

Lees hier de reviews van andere klanten

Willie spaarpunten