Summerdeals ❤ Hoe meer je bestelt, hoe groter het cadeau in je winkelwagen!
← Terug

Bestel nu de 'Vijftig Tinten Grijs' Trilogie van E.L. James en ontvang GRATIS de spannende bondageset om helemaal in de sfeer van het boek te komen.

 • Daarom

  is Willie de beste in bed
 • Beker
  Al 8 jaar de beste en lekkerste in bed
 • Duim omhoog
  Meer dan 100.000 product reviews
 • Korting
  Hoge kortingen op A-merken
 • Spaarvarken
  Automatisch sparen voor extra korting
 • Klantenservice
  Onze klantenservice weet alles, geen vraag is te gek
Veel vrouwen zijn in de ban van de erotische trilogie ‘Vijftig tinten grijs’ van de Britse schrijfster E.L. James. De drie boeken staan in de top 5 van de bestsellerlijst en breken alle verkooprecords. Het taboe dat lang rond SM hing lijkt doorbroken. SM is commercieel geworden. Zwepen, handboeien, ben-wa balletjes, maskers, de verkoop van bondage is enorm gestegen! Wij van Willie zijn dan ook erg dol op deze trilogie.

Vijftig tinten grijs vertelt hoe de jonge, onbevangen literatuurstudente Anastasia Steele onverwachts in aanraking komt met de charismatische, mysterieuze miljardair Christian Grey. Ze is direct betoverd door hem, maar probeert hem uit haar hoofd te zetten: hij is te rijk en te hoog gegrepen voor haar. Totdat Grey op een dag ineens in de winkel staat waar ze parttime werkt. Vanaf dat moment zal Christian Grey Anastasia geen moment meer met rust laten. Steeds dieper trekt hij haar zijn wereld van duistere seksuele fantasieën in.
Vijftig tinten grijs aanbieding Bestel nu de 'Vijftig Tinten Grijs' Trilogie van E.L. James en ontvang GRATIS de spannende bondageset om helemaal in de sfeer van het boek te komen.