Verleiden-Kit

{{dealText}}

Productspecificaties

Merk Guilty Pleasure
Categorieën BDSM   Handboeien   Bondage   BDSM voor beginners  
EAN 0
Artikel nummer V005727

Productomschrijving

Met het Guilty Pleasure verleiden pakket kan jij je partner aangenaam verassen en verleiden. Dit pakket bestaat uit meerdere producten, waarmee jij je partner gek van verlangen mee kan maken. In het Guilty Pleasure verleiden pakket vind je een veren kietelaar, een bed bondage boeien set en een bh en string set.

De veren kietelaar heeft een grote veer, waardoor je gemakkelijk je partner mee kan plagen op de erogene zones. De bed bondage boeien set is gemakkelijk te gebruiken om je partner mee vast te maken aan het bed. Deze bondage set bestaat uit meerdere banden die in lengte verstelbaar zijn. Hierdoor is de set onder ieder bed te binden en eenvoudig te gebruiken. Aan ieder uiteinde zijn gemakkelijk één van de boeien te klikken. Alle 4 de boeien zijn met behulp van klittenband om de polsen en enkels te bevestigen.

De bh en string set maken dit verleiden pakket helemaal af. De string is kruisloos en de bh heeft open cups. De bh en string set is beschikbaar in maat S/M en is latexvrij. Bind je partner vast aan het bed, trek de bh en string aan, pak de veren kietelaar en verleid je partner.

Toon meer Toon minder

Lees hier de reviews van andere klanten

Willie spaarpunten