Kerst Cadeau Shop: Tot ruim 75% korting!🎄

Tantra, het geheim van de seksuele extase

Productspecificaties

Productspecificaties

Merk
Categorieën Fun  
EAN 4260080320610
Artikel nummer V003204
Toon meer Toon minder

Voor 23:30 besteld
morgen discreet in huis

Productomschrijving

Deze film laat zien wat Tantrische seks- een duizenden jaren oude stijl van liefhebben uit het oude India- nu kan zijn. Een mooie jonge man, die van onderen rijk bedeeld is, begint zijn slanke vriendin langzaam te masseren in een prachtig bad.

De voice over legt uit wat het belang is van de massage. Het gaat er niet alleen om te ontspannen, maar ook om intimiteit te vinden bij elkaar. Het gevoel verbonden te zijn. Daarvoor moet de man het heft in handen nemen en zich volledig overgeven aan het behagen van zijn vriendin, net zoals de god Shiva deed bij de godin Shakti. De kijker krijgt uitleg over massagetechnieken voor de handen, de voeten en de rest van het lichaam.

Tegelijkertijd wordt ons in de volgende scènes een blik gegund op fraai glimmende lichamen op mooie, rode kussens voor een warme openhaard. Wat leuk is, is dat je de voetmassage nog wel als single bij jezelf kunt doen. Voor de rest heb je uiteraard een partner nodig. Je kunt als single de dvd echter ook in gewoon gebruiken om in de stemming te komen voor een partijtje masturberen. De beelden zijn immers heel inspirerend!

Je zou echt willen dat je de vrouw in de film was. De gespierde man in de film werkt vanaf de achterkant van de onderbenen naar de rug werken, en vanaf de voorkant benen naar de schaamdelen. Zo tergend langzaam dat je gek wordt van opwinding. Grappig zijn de massagetechnieken voor ‘het juweel’, oftewel de vagina van de vrouw. De massage vormt een fijn voorspel, zowel voor de hoofdrolspeelster als voor de kijker. Als de man en de vrouw ‘verenigd zijn’, of beter: neuken, kan de vrouw ook de actieve rol op zich nemen. Het stel kan zo verschillende standjes uitproberen. Afwisselend kan het juist contact zoeken, of even helemaal alleen (dat wil zeggen; in zichzelf gekeerd) genieten van de bewegingen met de partner. Tantra biedt technieken aan om het orgasme uit te stellen (door even van houding te wisselen of langzamer te vrijen) en het liefdesspel zo langer te laten duren. Dat maakt niet alleen dat de vrouw gelegenheid heeft om tot een orgasme te komen, het maakt ook uiteindelijk het hoogtepunt voor de man intenser.

Tantra is de oude Indiase leer van seksuele en cosmische vereniging tussen shiva and shakti, tussen man en vrouw. Deze DVD laat een compleet tantrisch ritueel zien aan de hand van oude overleveringen, te beginnen met het bad ritueel, een totale lichaamsmassage, een Yoni massage tot aan de seksuele versmelding in Maithuna. Ervaar een nieuwe dimensie van seksualiteit en geef je partner een gevoel van welbeing, sensualiteit en overweldigende lust.

Tantra– en dus ook deze ‘instructietape’- is bij uitstek geschikt voor mensen in een langdurige relatie. Je hoeft er geen gespecialiseerde massagekennis voor het te hebben, het gaat er meer om dat je je laat gaan en doet wat je partner prettig vindt. Als je met toewijding aan het lichaam van je partner werkt, werk je eigenlijk ook aan het onderhouden van je relatie. Vooral voor mensen die grote-stappen-snel-thuis-sex gewend zijn, een aanrader! En het is natuurlijk altijd een goed idee om je partner een kadootje-met-eigenbelang te geven. Snel bestellen dus, deze tantra porna!

Duur: 75 Min
Taal: keuze uit Duits, Engels en alleen sfeer muziek
Format 16:9
Toon meer Toon minder

Lees hier de reviews van andere klanten

Willie spaarpunten