⚡ FLASH SALE! Satisfyer Double Joy voor 19,95! ⚡

Soa-test voor hem en haar

Categorie: Zelftesten | 0 reviews

Soa-test voor hem en haar Kenmerken

Merk logo
Artikel nummer V005627
Merk Testalize.me
Categorieën Drogist   Zelftesten   SOA Testen  

Voor 23:30 besteld
morgen discreet in huis

Soa-test voor hem en haar Omschrijving

Met de SOA-Test Man en Vrouw kunnen jullie jezelf testen of je gonorroe of chlamydia hebt en ontvang ook nog eens extra korting. Deze test is volledig betrouwbaar en op deze manier scheelt dit je weer een bezoek aan de huisarts. Ook is deze test volledig anoniem.

Met de test wordt een code geleverd, waarmee je de uiteindelijke uitslag van de test kan opvragen. Op deze manier is de test volledig anoniem, je hoeft geen gegevens achter te laten. De analyse wordt gedaan door een arts-microbioloog in een CCKL gecertificeerd laboratorium. Hierdoor is de test net zo betrouwbaar als die van de huisarts of GGD.

Je kan de test zelf afnemen, dit kan door middel van je urine. Het is belangrijk dat je, je eerste straal ochtendurine afneemt. Het buisje kan vervolgens in de retourbox teruggestuurd worden. Zodra de test aankomt in het laboratorium begint de analyse. Binnen 48 uur na aankomst kan je met je eigen code de uitslag opvragen. Na 14 dagen wordt de uitslag uit de database verwijderd.

Inhoud:
- 1x Pipet
- 1x Transportbuisje
- 1x Code
- 1x Bijsluiter
- 1x Retourbox

De incubatietijd van een SOA is 10 dagen. De test uitvoeren voordat de tijd verstreken is, is zinloos. Je moet dus een aantal dagen wachten na onveilige seks.

Anoniem SOA Zelftest Video


Lees hier de reviews van andere klanten

Soa-test voor hem en haar

Anderen bekeken ook