De Snail Vibe

De Snail Vibe is de allernieuwste multi-vibrator. Dit unieke concept heeft een Xbiz award gewonnen voor meest innovatieve sextoy. De Snail Vibe maakt dan ook gebruik van een geheel nieuwe stimulatietechniek die ervoor zorgt dat de clitoris en g-spot tegelijkertijd optimaal worden gestimuleerd. De Snail Vibe is op verschillende manieren te gebruiken waardoor het een massager, vibrator en duo stimulator in één is. 

lees meer

Waarom stimulatie met een SNAIL VIBE?

De SNAIL VIBE biedt een nieuwe manier van gelijktijdige stimulatie van clitoris en vagina en kan daarnaast op meerdere manieren worden gebruikt. Wetenschappers hebben ontdekt dat het orgasme bij gebruik van een sextoy 400% intenser is dan bij normale masturbatie. Met de SNAIL VIBE haal je één vibrator in huis met meerdere mogelijkheden. De SNAIL VIBE biedt zelfs zeven keer meer mogelijkheden dan andere vibrators.

Waarom heb je stimulatie van de clitoris nodig?

Verschillende onderzoeken hebben aangetoond dat ongeveer 75% van de vrouwen geen orgasme kan bereiken door alleen vagina stimulatie. Voor de meeste vrouwen is het dus belangrijk dat de clitoris ook goed gestimuleerd wordt. Deze clitoris zit echter niet altijd op dezelfde plek. Met de Snail Vibe weet je de clitoris altijd op de juiste manier te stimuleren. Met een clitorisdeelradius van 2,5 cm en een flexibele verbinding voor elke clitorispositie, biedt de Snail Vibe de optimale stimulatie van de clitoris.

Bestaat het vaginaal orgasme?

Het vaginaal orgasme bestaat en kan op een speciale manier bereikt worden. Door een specifieke seksuele positie aan te nemen en de bekken op en neer te bewegen, worden ook de vaginalippen en clitoris gestimuleerd. Met de Snail Vibe simuleer je dit effect door stimulatie van de clitoris en vagina tegelijkertijd. Dit komt door de glijdende bewegingen die je kan maken met de vibrator en die de penetratie simuleren. Dit kan zeker leiden tot een vaginaal ograsme.

Orgasme met brugstimulatie

Een speciale brug techniek kunnen zowel de clitoris als de g-spot worden gestimuleerd. Hierbij worden de interne en externe erogene zones gestimuleerd met het zo genoemde brug principe. Met de Snail Vibe is deze stimulatie heel makkelijk mogelijk te maken. Doordat de lange g-spot stimulator en de korte clitorisstimulator optimaal met elkaar verbonden zijn.

Multivibrator-mythe of realiteit?

Al heel lang proberen de marktleiders in de seksspeeltjesindustrie een universele vibrator te maken met een beweegbare clitorisstimulator. Er is echter geen enkel model dat kan rekenen op de vibrerende kracht van een wandmassager, de insteekdiepte van een dildo en de dubbele stimulatie van een rabbitvibrator. De Snail Vibe combineert acht soorten stimulatie en vervangt alle drie soorten seksspeeltjes tegelijkertijd.

Hoe kom je meer te weten over de Snail Vibe?

De interactieve 4D Snail Vibe-simulator demonstreert de vibratie mogelijkheden van de Snail Vibe in een driedimensionale weergave op volledige schaal. Klik op de link en probeer het zelf!.