Je kunt gewoon bij ons online blijven bestellen en je pakketje wordt ook nog steeds bij je thuis bezorgd. Stay safe. ★ Wilde Willie Weken zijn begonnen! SALE ★

Sextoy Trends voor 2020

Wij sluiten weer een decennium af! Het jaar 2020 klinkt magisch, spannend en nieuw. Een nieuw jaar, met nieuwe kansen, maar ook nieuwe ontwikkelingen. Dat geldt natuurlijk ook voor sextoys en andere erotische producten. Als willie.nl zijnde hebben wij de afgelopen weken al heel wat producten mogen zien, die vernieuwend zullen zijn. Omdat wij het belangrijk vinden dat onze klanten en volgers als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste producten, zullen we hieronder de belangrijkste trends met je bespreken. Ga er even goed voor zitten, want het zijn er maar liefst negen!

Banner

1. Nieuwe Kleuren

Naast trends op het gebied van producten, zijn er natuurlijk ook trends op het gebied van kleuren. Zo zal de kleur roze in 2020 in verschillende vormen te bewonderen zijn. Coral Pink is bijvoorbeeld een kleur die nu al terug te vinden is bij de Womanizer Starlet. Maar ook het wat fellere Pretty Pink zal de komende tijd steeds vaker de kleur van sextoys sieren. De Safe Vibraring heeft bijvoorbeeld al de Pretty Pink kleur. Rosé goud kunnen we ook onder de roze kleur familie scharen en zal het komende jaar vaker voorkomen in het assortiment. Naast deze zachtere kleuren zullen, met Sapphire Blauw en Mat Zwart, ook de donkere kleuren populairder worden. Wil je helemaal aansluiten bij de kleuren van het komende jaar? Houdt het assortiment dan in de gaten en ga helemaal mee met de nieuwste modekleuren.

Banner

2. Duurzame Sextoys

Het milieu en duurzaamheid wordt een steeds belangrijkere trend in het dagelijks leven. People, Planet en Profit moeten perfect in balans zijn om de aarde niet uit te putten. Belangrijke nieuwe standaard hierbij is het scheiden en reduceren van het afval. Een manier om dit te doen, is het ontwikkelen van biologisch afbreekbare producten. Of producten in ieder geval op een duurzame manier produceren. Maar ook het gebruiken van oplaadbare sextoys valt onder de verduurzaming, er zijn immers geen batterijen meer nodig. De productie van Sextoys wordt dus steeds duurzamer. In 2020 worden ook steeds meer sextoys gemaakt van bio stoffen zoals glas, hout, keramiek, roestvrijstaal, metaal en aardewerk. Houd het assortiment op Willie en de nieuwsbrieven goed in de gaten om de komende tijd jouw eerste duurzame sextoy te kunnen bestellen. Kan je niet wachten? Bestel dan deze volledig duurzame Gaia Eco Bullet Vibrator deze vibrator is gemaakt van biologisch afbreekbaar materiaal dat lijkt op plastic.

Banner

3. Nieuwe Technologieën

Zoals bij de andere trends ook al veel naar voren is gekomen, wordt ook technologie steeds belangrijker onderdeel binnen de sextoy industrie. Zo is de laatste jaren de Air Pulse Plus Vibratie, of in de volksmond de luchtdruk vibrator, een vast onderdeel geworden van het assortiment. Steeds meer merken hebben inmiddels zelf al een luchtdruk vibrator op de markt gebracht. Deze luchtdruk techniek is nu ook door Satisfyer doorgevoerd in de koppelvibrator. Ook technologieën waarbij de sextoy een verwarmend effect heeft, zullen steeds vaker terugkomen. In 2020 zullen er steeds meer nieuwe technologieën bij komen die zeer innoverend zullen zijn. Op nieuwe manieren stimuleren met sextoys is dus absoluut iets om in de gaten te houden in het nieuwe jaar.

Banner

4. Op afstand bestuurbaar

De eerste trend is niet zozeer een hele vernieuwende, maar wel een enorm ontwikkelde trend. De vibrerende eitjes met afstandsbediening bestonden namelijk al, maar deze afstandsbediening kan steeds verder en wordt steeds geavanceerder. Zo wordt de afstandsbediening tegenwoordig steeds vaker uitgegeven via een app. Sextoys besturen via je smartphone dus. Door deze techniek, wordt de afstand tussen het speeltje en de afstandsbediening steeds groter. Ook kan je steeds makkelijker vibratiepatronen maken die helemaal bij jouw behoeften passen. Merken als We-Vibe, Womanizer en Willie Toys hebben al van dit soort afstand bestuurbare toys in het assortiment. Ook kunnen we alvast verklappen dat er komend jaar nog meer verbeterde producten in het assortiment komen.

Banner

5. Samen Sexperimenteren

Sextoys zijn de laatste jaren al lang niet meer alleen voor de vrijgezelle man of vrouw. Koppel vibrators zijn de afgelopen jaren misschien nog wel populairder dan de klassieke vibrator. Een trend voor het nieuwe jaar is dan ook dat stellen steeds meer met elkaar gaan experimenteren. Dit sexperimenteren gebeurt met verschillende toys en leert stellen elkaar nog beter kennen. Voor dit sexperimenteren kun je speciale voordeelpakketten kopen. Deze pakketten bestaan uit meerdere soorten sextoys, die bijdragen aan alle manieren van stimulatie, zowel bij hem als bij haar. We kunnen echter wel stellen het beste artikel, om te sexperimenteren, de speciale erotische adventskalender is. Dit pakket in de vorm van een kalender bevat 24 verschillende sextoys, die jullie meenemen op een seksuele ontdekkingsreis. Het pakket hoef je natuurlijk niet alleen te gebruiken in de dagen voor Kerst. Je kunt het ook gebruiken om af te tellen naar bijvoorbeeld een verjaardag. De adventskalender is binnenkort verkrijgbaar, dus hou de website in de gaten.

Banner

6. Verwarmende Masturbators

Het nieuwe jaar begint natuurlijk altijd met een winter. En dat het in de winter weleens koud kan worden is natuurlijk voor niemand een verassing. Met deze trend, heb je bij wijze van spreken geen lekker dekentje, dikke sokken of een warme chocolademelk nodig. Er komen namelijk verwarmende masturbators aan! Of de masturbator nou de vorm van een mond, anus of vagina heeft. Door het verwarmde effect wordt de ervaring nog realistischer. Satisfyer heeft al een verwarmende masturbator. Binnenkort volgt STROKR dit voorbeeld en brengt het zijn eigen verwarmende masturbator uit. Wil je liever een verwarmde Fleshlight, dan kan je deze natuurlijk altijd opwarmen met de sleeve warmer.

Banner

7. Vibrerende Masturbators

We blijven nog even bij de sextoys voor mannen en eigenlijk ook bij masturbators. Er komen namelijk steeds meer vibrerende masturbators op de markt. Met behulp van deze masturbators, kan je tot een orgasme komen zonder daar ook maar iets voor te hoeven doen. Positioneer de masturbator op de juiste manier om de penis en het bewegende apparaat doet de rest. Het wordt dan ook steeds populairder bij mannen om zo’n vibrerende masturbator te bestellen. Het is dan ook niet gek dat het assortiment vibrerende masturbators steeds groter wordt. Momenteel hebben merken als Hot Octopuss, Satisfyer, STROKR en Fleshlight al vibrerende masturbators op de markt gebracht. Dankzij het grote succes zullen er steeds meer merken volgen en zal het assortiment alleen maar groter worden.

Banner

8. Bekkenbodem training

Ben jij op weg om een echte fitgirl te worden? Elke spier in het lichaam moet getraind worden om in de beste conditie te blijven. Hierbij kunnen de bekkenbodemspieren niet achterblijven. Geloof het of niet, ook sextoys kunnen helpen bij het versterken van deze spier. Deze spieren hebben invloed op de urinebuis, anus en de vagina. Die laatste is vooral interessant voor vrouwen. Door de bekkenbodemspieren namelijk te trainen, kan je het orgasme uitstellen en ook nog eens intenser ervaren. Nu horen we je al denken, “waar kan ik de bekkenbodemspieren mee trainen?”. Het antwoord hierop is: de Ben Wa Ballen! Misschien ken je ze beter als geishaballen, maar het doel is hetzelfde: Het versterken van de bekkenbodemspier.

Banner

9. Bead vibrators

Ook de ontwikkeling van vibrators staat nooit stil en dus ook niet in 2020. Er komt namelijk een hele nieuwe soort vibrator op de markt, met een nieuw soort van stimulatie. De zogenaamde bead vibrator is namelijk voorzien van kralen. Daarbij zal de kop roteren, wat G-Spot stimulatie naar een heel ander niveau brengt. Door de roterende kop, zullen ook de balletjes in de vibrator bewegen. Als de vibrator de G-Spot stimuleert met rotaties, zal tegelijkertijd de vaginawand gestimuleerd worden met de balletjes. Een dubbele vibrator dus, waarbij de aandacht dit keer uitgaat naar de vaginawand en de g-spot. Je kent het principe misschien wel van de tarzan vibrator. De bead vibrator is echter een stuk kleiner en handzamer. Deze vibratortrend zal binnenkort in het assortiment van Willie Toys komen.