← Terug

Fun

 • Daarom

  is Willie de beste in bed
 • Beker
  Al 8 jaar de beste en lekkerste in bed
 • Duim omhoog
  Meer dan 100.000 product reviews
 • Korting
  Hoge kortingen op A-merken
 • Spaarvarken
  Automatisch sparen voor extra korting
 • Klantenservice
  Onze klantenservice weet alles, geen vraag is te gek
Een sexpop voor vrouwen is ideaal om cadeau te doen, of voor jezelf te kopen! Deze realistische poppen doen niet veel onder voor het echte genot. Met verschillende maten, kleuren en vormen zit er voor ieders wil wel wat tussen. Twijfel niet en bestel discreet en veilig op Willie.nl. Ook spaar je automatisch voor hoge kortingen!

Waarom een sexpop voor vrouwen

Als je aan een sexpop of opblaaspop denkt, zal je niet direct denken aan een pop in de vorm van een man. Toch zijn deze poppen weldegelijk verkrijgbaar. Logische vraag is dan ook, waarom een sexpop voor vrouwen gemaakt is als er vibrators, dildo’s, vibrerende eitjes en nog veel meer andere speeltjes zijn voor vrouwen. Een simpel antwoord op deze vraag is, omdat er een mannelijk lichaam aan het voornaamste stimulatie middel vastzit. Vaak zijn deze mannelijke sexpoppen bedoeld voor de lol en gezelligheid op bijvoorbeeld een vrijgezellenfeest. Willie.nl heeft echter ook een realistische mannelijke sexpop. Alle mannelijke vormen die je maar kan wensen en hij zeurt niet. Dat klinkt als de ideale man.

 

Leuk voor een vrijgezellenfeest

Als je een vrijgezellenfeest hebt, mag een mannelijke sexpop natuurlijk niet ontbreken. De “bride to be” moet de gehele dag zorg dragen voor haar sexy man met opvallende penis. De sexpoppen voor vrouwen bij Willie.nl hebben allemaal een ander uiterlijk waardoor er voor iedereen wel een ideale man bij zit. De sexpoppen zijn klein van formaat en daardoor eenvoudig mee te nemen op een drukke dag als je vrijgezellenfeest. Als de poppen goed zijn opgeblazen, zullen zijn altijd en overal een stijve penis hebben.

 

Meest realistische mannelijke sexpop

Naast alle mannelijke sexpoppen die meer als fun artikel dan gebruiksartikel worden gekocht, is er 1 realistische sexpop voor vrouwen die zorgt voor heerlijke stimulatie. Alle belangrijke vormen van deze Tyler Rocks pop zijn bijna niet van echt te onderscheiden. Het belangrijkste deel, de penis, is gevormd met eikel, aders en scrotum. Hoewel de penis een stijve vorm heeft, voelt deze heerlijk zacht aan. Ook het hoofd, met echt haar, lippen en ogen, zorgt voor een optimale ervaring. De lifelike handen en voeten maken deze sexy pop tot een absolute aanrader voor de vrijgezelle vrouw.