Satisfyer - Pro 2+ - Luchtdrukvibrator

{{dealText}}
{{subText}}

Productspecificaties

BatterijenOplaadbaar (usb-kabel meegeleverd)
Kleurrosegoud
MateriaalSiliconen/ABS
WaterdichtJa
PhthalatevrijJa (dus geen weekmakers)
LatexvrijJa
MultispeedJa
Merk Satisfyer
Categorieën Sextoys   Vibrators   Clitoris vibrators   Luchtdruk vibrators   Sextoys voor haar   Stille vibrators   Waterdichte vibrators   Siliconen vibrators  
EAN 4049369016525
Artikelnummer V027072

Productomschrijving

De Satisfyer Pro 2+ Vibration is een geüpdatete versie van de populaire Satisfyer Pro 2. Hij combineert luchtdrukstimulatie met vibraties en is aanzienlijk stiller dan zijn voorganger. Dankzij de fluistermodus is hij fluisterstil zodra hij de huid raakt.
 
  • Combineert geliefde luchtdrukstimulatie met vibraties
  • Fluisterstil zodra hij de huid raakt
  • Stimuleert de clitoris zonder direct contact
  • 11 luchtdrukprogramma’s en 10 vibratiestanden
  • IPX7 waterdicht
  • Zacht siliconen kapje dat de clitoris nog beter omsluit
  • Oplaadbaar met bijgeleverde usb-kabel
De Satisfyer Pro 2+ Vibration is een vibrerende luchtdrukvibrator. Hij combineert Satisfyers geliefde Airpulse-technologie met vibraties. Het kapje iets groter en breder, zodat hij de clitoris nog beter omsluit. Wat niet anders is: het genot van clitorisstimulatie zonder direct contact met dit gevoelige plekje. Zo krijgt overstimulatie geen kans.

Dankzij de fluistermodus is de Pro 2+ Vibration een stuk stiller dan zijn voorganger: zodra hij de huid raakt, is hij fluisterstil.
Met 11 luchtdrukstanden en 10 vibratiestanden kun je eindeloos variëren met patronen en intensiteiten. De twee motortjes zijn afzonderlijk van elkaar te bedienen.

Het stijlvolle design van de vibrator ligt dankzij de ergonomische vorm lekker in de hand. Middels de drukknopjes is hij makkelijk te bedienen.

De Satisfyer Pro 2+ Vibration is IPX7 waterdicht. Hij kan tot een half uur en een meter diepte onderwater. Dat wil dus zeggen dat hij gerust mee in bad kan en makkelijk schoon te maken is.

Oplaadbaar met bijgeleverde usb-kabel.
Toon meer Toon minder

Lees hier de reviews van andere klanten

Willie spaarpunten