Satisfyer Dual Pleasure - Luchtdrukvibrator

{{dealText}}
{{subText}}

Productspecificaties

Batterijennee
Materiaalsilcone, abs
Lengte17,9 cm
Diameter4,6 cm
Gewicht154 gram
WaterdichtJa
PhthalatevrijJa (dus geen weekmakers)
LatexvrijJa
MultispeedJa
Merk Satisfyer
Categorieën Sextoys   Vibrators   Clitoris vibrators   Luchtdruk vibrators   Sextoys voor haar   Waterdichte vibrators   Vibrators met app   Siliconen vibrators  
EAN 4061504003092 (Kleur: Wit)
4061504003108 (Kleur: Paars)
Artikelnummer V030681 (Kleur: Wit)
V030682 (Kleur: Paars)

Productomschrijving

Met de Dual Pleasure die gemaakt is van lichaamsvriendelijke siliconen kunnen zowel de clitoris als de G-Spot gestimuleerd worden. Deze stimulator combineert pulserende drukgolven met een trillende, ergonomische schacht en is eenvoudig te bedienen via een app. Dankzij de waterdichte (IPX7) afwerking kan dit speeltje veilig in het water gebruikt worden en is het gemakkelijk schoon te maken.

De Dual Pleasure biedt je gelijktijdige stimulatie van de clitoris met behulp van drukgolven en vibraties of stimulatie van de G-spot door vibraties. Dankzij de waterdichte (IPX7) afwerking kan dit speeltje veilig in het water gebruikt worden en is het gemakkelijk schoon te maken. Deze fijne toy is gemaakt met zacht aanvoelend, huidvriendelijk silicone en beschikt over 11 drukgolfprogramma’s en 11 vibratieprogramma’s. Er is een eindeloze variatie aan programma’s wanneer de gratis Satisfyer app (die beschikbaar is op iOS en Android) gebruikt worden en de standaard programma’s zijn bewerkbaar naar wens. De Dual Pleasure beschikt over 2 apart te bedienen motors en kan ook gebruikt worden zonder de app. Met fluistermodes om geluidloos te genieten. In de levering is een magnetische USB-kabel inbegrepen voor het opladen van de Dual Pleasure.

Clitoris- en G-spotstimulatie met de Satisfyer Dual Pleasure - De Satisfyer Dual Pleasure heeft zoveel voordelen: De luchtpulsvibrator is niet alleen bruikbaar als G-spotvibrator, maar biedt je ook de mogelijkheid om de app te bedienen met de gratis Satisfyer Connect App. Met een licht gebogen schacht van lichaamsvriendelijke siliconen stimuleert het wellness accessoire niet alleen de G-spot, want het andere uiteinde is ook geschikt voor clitorisstimulatie en verwent je parel met pulserende drukgolven. Omdat de Dual Love waterdicht is (IPX7), kan hij ook mee onde de douche of in bad - bovendien kan hij gemakkelijk worden gereinigd met warm water en milde zeep. Als het wellness accessoire zijn kracht verliest, kunnen de geïntegreerde batterijen worden opgeladen met de bijgeleverde USB-oplaadkabel.

Nog meer plezier met app-besturing - De twee motoren kunnen apart worden aangestuurd via het intuïtieve bedieningspaneel en via de Satisfyer Connect App. De app is gratis beschikbaar voor zowel Android als iOS en Apple Watches en geeft je de mogelijkheid om de Dual Pleasure te besturen of de controle over te dragen aan je partner. Je kunt ook je eigen trilprogramma's maken of de beats van je favoriete nummer op Spotify als trillingspatronen beleven. Waar wacht je nog op?

Toon meer Toon minder

Lees hier de reviews van andere klanten

Willie spaarpunten