Je kunt gewoon bij ons online blijven bestellen en je pakketje wordt ook nog steeds bij je thuis bezorgd. Stay safe. ❤ Shop de SALE: Tot -80% Korting ❤
Pjur Analyse Me Anaal Glijmiddel 100ml

Pjur Analyse Me Anaal Glijmiddel 100ml Kenmerken

Merk logo
Artikel nummer V000964
Merk Pjur
Categorieën Drogist   Glijmiddelen & sprays   Anaal glijmiddel  

Voor 23:30 besteld
morgen discreet in huis

Pjur Analyse Me Anaal Glijmiddel 100ml Omschrijving

Pjur Analyse Me Anal Lubricant is een glijmiddel wat bedoeld is voor anaal gebruik. Het is op siliconenbasis, zodat het veel langer glad blijft dan ander glijmiddel. Ook zal het niet uitdrogen of gaan plakken. De toevoeging van Jojoba-extracten zorgt er voor dat dit glijmiddel een heerlijk ontspannende werking heeft. Deze verpakking van 100 ml zorgt er voor dat je nooit zonder zult zitten!

Pjur Analyse Me Video

 

Lees hier de reviews van andere klanten

Pjur Analyse Me Anaal Glijmiddel 100ml

Anderen bekeken ook