Discreet verzonden

Waardebon

Willie blog

King Cock

Voor iedereen die op zoek is naar een maatje meer is er nu King Cock. Deze dildo's zijn voor de gevorderde gebruikers en zullen je helemaal opvullen. De dildo's zijn handgemaakt om elk detail zo realistisch mogelijk er uit te laten zien. 

 


  • Sorteren op: 
    • Pagina 1 van 2
  • Sorteren op: 
    • Pagina 1 van 2

King Cock Ervaring

Het merk King Cock is onderdeel van Pipedream Products en gespecialiseerd in het maken van zeer realistische dildo’s. Elke ader, eikel en ander detail is handgemaakt waardoor ze zo echt aanvoelen, dat je bijna zou vergeten dat ze niet echt zijn. Het merk King Cock maakt, binnen de lijn, verschillende soorten seks speeltjes. De klassieke dildo, een dubbele dildo en de spuitende dildo zijn enkele voorbeelden van deze zeer realistische dildo’s. Naast de dildo’s zijn er ook realistische vibrators en strapons verkrijgbaar van King Cock.

 

King Cock Modellen

De King Cock dildo is er in verschillende modellen welke bijna niet van echt te onderscheiden zijn. Zo zijn er dildo’s verkrijgbaar met- en zonder scrotum, in verschillende huidskleuren, maar ook in veel verschillende maten. De modellen in het assortiment variëren tussen de 15.2 cm- 30.5cm. Dus of je nou opzoek bent naar een kleine realistische dildo of een grote realistische dildo, je kan met de producten van King Cock altijd bij ons terecht.

 

Naast de realistische modellen produceert King Cock ook de King Cock dubbel dildo. Dit is een lange dildo die zowel aan de boven- als aan de onderkant de vorm heeft van een penis. Zo is deze dubbele dildo te gebruiken samen met je partner, maar ook is het mogelijk om de dildo te gebruiken voor een dubbele stimulatie of penetratie.

Over de spuitende dildo van King Cock kan je gerust stellen dat het de meest realistische dildo is die er bestaat. Naast de zeer realistische vorm , is het model ook voorzien van een bal met spuitstok. Deze is te vullen met de door King Cock geleverde Jizzle Juice. Deze heeft dezelfde samenstelling als sperma en wanneer je er klaar voor bent kan je deze laten spuiten voor de meest realistische ervaring ooit. Ook dit model is beschikbaar in verschillende maten.

 

De King Cock realistische vibrator is een vibrator met de meest realistische eigenschappen zoals je van King Cock kan verwachten. Dit model realistische vibrator is er in veel verschillende maten. Zo is er een kleine realistische vibrator van 13cm, maar is er ook een grote realistische vibrator van 30.5 cm. Maar voor de grotere modellen, met een enorme lengte en dikte, is uiteraard wel wat nodige ervaring vereist.

Naast de realistische dildo’s, spuitende dildo’s, dubbel dildo’s en realistische vibrators, is er ook een realistische stap on harnas van King Cock. De voorbind dildo is er in verschillende maten en vormen. Maar er zijn ook modellen welke hol zijn aan de binnenkant. Zo zijn deze te gebruiken door zowel mannen als vrouwen.

 

King Cock voor Beginners en Gevorderden

Zoals je hierboven al hebt kunnen lezen, zijn er zeer veel verschillende soorten dildo’s van King Cock. Hierdoor zijn er verschillende dildo’s in het assortiment die geschikt zijn voor de beginners. Voor de beginners zijn er natuurlijk de realistische, harde, dildo’s over waar je wellicht altijd al over droomt. Met de King Cock is het nu dus mogelijk om deze dromen uit te laten komen. Met het blote oog is er geen verschil te zien tussen een echte penis en qua gevoel doet de King Cock ook weinig onder voor het echte werk. Voor beginners raden wij aan om geen grote dildo van 30.5 cm te kopen, maar te beginnen met een kleinere maat tot 20 cm, je kan immers altijd nog een grotere maat kopen. Hetzelfde geld voor de vibrators, ook hierbij raden wij je aan om niet meteen de grootste te kopen, maar eerst klein te beginnen.

 

Voor de meer gevorderde gebruiker heeft King Cock ook meerdere modellen in het assortiment. Zo kan je kiezen uit een grote realistische 30.5 cm dildo of vibrator. Maar je kan natuurlijk ook kiezen voor een dubbele stimulatie doormiddel van een dubbele dildo. Maar voor de ervaren gebruiker kan je natuurlijk ook kiezen voor een grote spuitende dildo. Dit geeft je nog steeds het heerlijke gevoel van een grote dildo, maar nu ook met een realistisch spuitend einde. Mocht je nou geen hele grote, of hele kleine dildo of willen hebben, dan kan je altijd nog kiezen voor een tussen maat. Uiteraard zijn deze ook verkrijgbaar binnen het assortiment van King Cock.

 

King Cock Gebruiken

Bij het gebruik van de King Cock is het net als bij de andere dildo’s belangrijk om glijmiddel op waterbasis te gebruiken. Het glijmiddel zorgt voor extra gebruiksgemak en -genot. Daarbij zorgt glijmiddel op waterbasis ervoor dat het materiaal van de dildo niet zal worden aangetast. Hierdoor kun je zo lang mogelijk plezier hebben van het speeltje. Vaak is de King Cock dildo en vibrator voorzien van een zuignap, wat weer zeer veel voordelen met zich mee brengt. Zo is het mogelijk er gebruik van te maken zonder je handen te gebruiken en de King Cock te bevestigen op verschillende ondergronden zoals de muur, de vloer of een spiegel. Zo kan je meer druk uitoefenen dan dat je het met je handen zou doen, maar je hebt zo natuurlijk ook je handen vrij om bijvoorbeeld je partner te bevredigen.

 

King Cock Reinigen

Net als met alle andere seks speeltjes, is het ook belangrijk om de King Cock producten schoon te houden. Dit voorkomt dat speeltje kapot gaat, maar wellicht belangrijker is dat het de hygiëne van het speeltje waarborgt. Je kan natuurlijk de King Cock schoonmaken met water onder de kraan. Maar het beste wat je kan doen is om Toycleaner te gebruiken om het speeltje mee te reinigen. Berg het speeltje vervolgens op in een opbergzakje.