♥ Black Friday Sale: 20 tot 70% korting op vibrators! ♥
Ondeugende Valentijnspakket
Categorie: Ultra dun condooms | 0 reviews

Ondeugende Valentijnspakket Kenmerken

Merk logo
Artikel nummer V005647
Merk Safe Condoomfabriek Tease & Please
Categorieën Drogist   Condooms   Ultra dunne condooms  

Voor 23:30 besteld
morgen discreet in huis

Ondeugende Valentijnspakket Omschrijving

Het Ondeugende Valentijnspakket bestaat uit alles wat je nodig hebt voor een spannende avond met je geliefde. In dit pakket vind je de Safe vibraring, de Safe massagekaars Green Twist en handboeien.

De Safe vibraring is een cockring, waar de man en vrouw samen van kunnen genieten. De Safe Vibraring is een vibrerende cockring met nopjes aan de bovenkant. De ring zorgt ervoor dat de erectie van de man harder is dan normaal, de vibrerende bullet zorgt voor een heerlijke stimulatie bij zowel man als vrouw. De nopjes aan de bovenkant van de ring stimuleren de clitoris van de vrouw tijdens het vrijen en trillen dankzij de vibrerende bullet in de ring. Gebruiksduur: 30-60 minuten.

Vervolgens geniet je samen van een massage. De Safe Massage Candle Green Twist is een massagekaars die heerlijk ruikt naar appletini. Steek de massage kaars aan om een romatische sfeer te creëren. Zodra de kaars smelt kun je de vlam uitblazen en ben je klaar om elkaar te masseren! De Safe Massage Kaars bevat een buitengewoon zachte massageolie!  Inhoud: 100 gram.

De rode pluche handboeien zorgen voor een nog spannender liefdesleven.Gebruik deze handboeien om je partner mee vast te zetten zodat hij of zij geen kant meer op kan. Deze handboeien worden geleverd met twee sleutels en zijn voorzien van een veiligheidsslot waardoor het slot ook zonder sleutels geopend kan worden.

 

Lees hier de reviews van andere klanten

Ondeugende Valentijnspakket