Nieuwe Sextoys

Bij Willie.nl hebben we heel veel lol in ons werk. Geen dag is hetzelfde. En dat komt voor een groot deel door onze toeleveranciers; de producenten van seksspeeltjes. Het lijkt wel alsof de duvel ze op de hielen zit, zo onstuitbaar zijn ze bezig met het introduceren van wéér een innovatieve nieuwe sextoy. Steeds wanneer we denken dat we nou alles wel zo'n beetje gezien hebben worden we weer verrast met iets nieuws. En al die nieuwe, spannende sextoys willen we natuurlijk delen met jou. Dus ben jij net zo nieuwsgierig als wij naar de nieuwste ontwikkelingen, dan is dit dé pagina om in de gaten te houden.

Nieuwe sextoys voor mannen

Nadat een jaar of dertig geleden de Tarzan vibrator werd geïntroduceerd zorgde dat voor een stroom aan innovatieve seksspeeltjes voor vrouwen. Mannen kwamen er maar bekaaid af. Maar die tijd is voorbij: er zijn talloze merken die de meest uiteenlopende masturbators voor mannen produceren. Veel mannen moeten nog wel even een drempel over om het oude, vertrouwde handwerk over te laten aan een apparaat. 'Nou, dat vind ik toch een beetje raar hoor, om 'm in zo'n ding te steken,' hoor je ze vaak tegenstribbelen. Maar na de eerste ervaringen met een Fleshlight, Tenga Spinner of Satisfyer Men Vibrations Masturbator, dan hoor je ze niet meer. En ook voor mannen zit de industrie niet stil. Mannen, we houden jullie op de hoogte!

Nieuwe sextoys voor vrouwen

In het vrouwelijke aanbod vind je enerzijds speeltjes die een nieuwe technologie toepassen, zoals de door Womanizer geïntroduceerde luchtdruk-stimulatie. Anderzijds worden de toys steeds fraaier vormgegeven. Sextoys worden regelmatig onderscheiden met prestigieuze design-awards. Wij zijn bijvoorbeeld erg onder de indruk van de toys van Iroha by Tenga. En dan hebben we het nog niet eens over het gebruik, ze zijn gewoon prachtig om te zien. De sensuele vormen en zachte kleuren, het zou zonde zijn om ze ergens achterin een donkere la te verstoppen.

Ben jij avontuurlijk aangelegd en hou je ervan om af en toe iets nieuws te proberen? Bij Willie.nl ben je altijd verzekerd van het meest actuele aanbod op het gebied van seksspeeltjes!