Back to Bed 2021: De beste deals, om lekker te ontspannen! ✅

MyCelebrator's & Willie Glijmiddel

Voor 23:30 besteld
morgen discreet in huis

Productomschrijving

Het MyCelebrator's & Willie Glijmiddel pakket is perfect om de MyCelebrator beter te leren kennen. Dit pakket bestaat uit het MyCelebrator tandenborstel opzetstuk (2 stuks) en Willie Glijmiddel op waterbasis.

Met het MyCelebrator tandenborstel opzetstuk kan je jezelf verwennen met je elektrische tandenborstel. Dit opzetstuk is gemaakt van plastic en plaats je op de plaats waar normaal het borsteltje zit. Gebruik deze leuke vibrator voor clitoris stimulatie en geniet van het MyCelebrator tandenborstel  opzetstuk.

Het MyCelebrator tandborstel opzetstuk kan je het best gebruiken met glijmiddel op waterbasis. Daarom zit er in dit pakket Willie Glijmiddel op waterbasis. Willie glijmiddel op waterbasis is voor intiem gebruik. Een flesje bevat 150 ml glijmiddel waarmee je de penis en/of de vagina kan bevochtigen. Hierdoor wordt het comfort tijdens de seks vergroot en zal je extra genieten. Omdat dit glijmiddel op waterbasis is, kan je het veilig in combinatie met condooms en sextoys gebruiken. Gebruik zoveel glijmiddel als je wilt en smeer het op de gewenste lichaamsdelen. Dit glijmiddel plakt niet.

Toon meer Toon minder

Lees hier de reviews van andere klanten

Willie spaarpunten