Ondeugend briefje
Ontdekken

Zo houd je je sexleven spannend

Als je lief en jij al enige tijd samen zijn kan de routine in de slaapkamer een beetje vanzelfsprekend worden. Of gewoon ronduit saai. Dat komt niet doordat je hem of haar niet meer aantrekkelijk vindt, maar soms kan het lijken alsof je elke plek van elkaars lichaam al kent en hebt ontdekt. Niets is minder waar. Wedden dat er heel veel dingen zijn die jullie nog nooit hebben geprobeerd? Hieronder staan een aantal tips om jullie sexleven spannend te houden. Doe er je voordeel mee ;).

Spreek sexmomenten af
Wees niet bang dat het lijkt alsof jullie al 50 jaar getrouwd zijn als jullie sexmomenten afspreken, het is verre van burgerlijk. Sterker nog: door af te spreken wanneer jullie elkaar weer naakt zullen zien, is er een hele hoop tijd voor voorpret. Je verheugen op een intiem moment met je partner is al opwindend op zichzelf, kun je nagaan hoe het echte werk straks voelt.

Introduceer een speeltje in de slaapkamer
Zijn jullie toe aan iets nieuws en staan jullie wel open voor wat avontuur? Introduceer een speeltje in de slaapkamer en ga samen op ontdekkingstocht. Lees hier hoe je het onderwerp tactisch aansnijdt.

Doe samen iets nieuws
Nieuwigheid geeft hetzelfde hormoon dat je aanmaakt bij verliefdheid een boost, toont recent onderzoek aan.

Wissel af
Probeer minimaal 4 à 5 verschillende standjes en/of andere handelingen. Dit geeft je een grotere kans op een orgasme, stelt onderzoek van Indiana University. Onze tip: doe je eigen onderzoek.

Zet een spiegel voor jullie bed
Of maak samen een sexy film. Als je ziet hoe jullie in elkaar opgaan, is dat het grootste afrodisiacum ever.

Schrijf notities aan je partner en leg ze door het hele huis
Op dit blaadjes vertel je wat je allemaal met je lief wilt doen, of wat jij wilt dat je partner bij jou doet. Dit kan van alles zijn: van sexuele handelingen tot een romantisch dessert in elkaar knutselen. Mocht je het lastig vinden om zelf teksten te verzinnen, gebruik dan gewoon een ondeugend hart van Willie.nl. Je zult zien dat het feit dat je niet weet wanneer je het volgende briefje vindt spannend en opwindend is voor beiden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ben je een robot? *