Welke vibrators zijn beter in bed: Puur natuur of hypermodern?

Houd je meer van een klassieke oldtimer, of heb je toch het liefst een glanzende Porsche Carrera? “Wat heeft dit te maken met vibrators?” vraag jij je terecht af. Nou, de hedendaagse technologie stelt je in de gelegenheid om een soortgelijke keuze te kunnen maken, maar dan met betrekking tot je sexleven.

Wat past bij jou?

Natuurlijk zijn snelle, hypermoderne vibrators je van het. Makkelijk in gebruik, discreet op te bergen, klein genoeg om mee te nemen op vakantie. Voor veel mensen bieden deze varianten al jarenlang trouwe dienst en willen ze nooit wat anders. Toch is er nog een andere mogelijkheid voor iedereen die meer van het menselijk lichaam dan van een kleine, eivormige vibrator houdt (of van allebei evenveel): de realistische vibrator. Deze ziet eruit als een echte penis en bijkomend voordeel is dat er zoveel verschillende vormen, kleuren en groottes zijn, dat je helemaal naar eigen wens kunt kiezen. Welke van de twee een betere keuze is hangt uiteraard helemaal af van jouw eigen voorkeur, maar ook van je ervaring. Beginners kunnen beter kiezen voor een kleiner model nep-penis dat wat makkelijker is in gebruik. Gun jezelf ook de tijd om te wennen aan je speeltjes en je lichaam er op een andere manier mee te ontdekken. Zo kom je erachter wat je zelf prettig vindt. Merk je dat je behoefte hebt aan meer, of is het tijd voor variatie? Er zijn meer dan genoeg realistische vibrators die niet al te duur zijn. Heb je ‘m geprobeerd en bevalt het goed, kan je je collectie natuurlijk altijd nog uitbreiden naar meer.

 

Afwisseling is sleutel tot plezier

Denk je nu: ‘zo’n realistische vibrator is wel een log ding’, wees dan gerust: de ontwerpen beschikken over voldoende finesse om je het gevoel te geven dat je met een echte penis te maken hebt in plaats van met een grote, zware vibrator met ellenlange gebruiksaanwijzing. Aangezien afwisseling in de slaapkamer de sleutel is tot plezier, raden we je aan om je vooral in te lezen en er gewoon eentje uit te proberen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *