Ontdekken

Vandaag op Gewoon Doen met: de Sybian

De Sybian, wie kent hem niet? Dit apparaat trilt en vibreert waardoor iedere vrouw die erop gaat zitten, binnen no time tot een hoogtepunt wordt gebracht. De Sybian is al meer dan 25 jaar het toppunt van zelfbevrediging en staat daarom in talloze pornofilms centraal.

Wat gebeurt er als… Je een Sybian middenin de Kalverstraat zet en vrouwen uitdaagt erop te gaan zitten? Je ziet het in de nieuwste video van ‘Gewoon Doen’ – de serie van YouTubers Xavier en Denzel. Zij gaan elke week de straat op met de meest bizarre opdrachten en proberen voorbijgangers hiervoor over de streep trekken onder het motto ‘Gewoon Doen’.

‘Gewoon Doen’ voor Sint-Maarten

De vrouwen doen het overigens niet alleen voor hun plezier, maar ook voor Sint-Maarten. Voor elke minuut die ze blijven zitten, doneert Gewoon Doen 5 euro aan de slachtoffers van orkaan Irma. Lukt het Xavier en Denzel om überhaupt iemand te strikken?

Je ziet het hieronder in de nieuwste video van Gewoon Doen. Vergeet vooral niet te liken!

Smaakt dat naar meer? Je kunt de Sybian bestellen op Willie.nl. De erotiekshop heeft overigens ook elke week een gratis sextoy in de aanbieding, waardoor je keer op keer iets nieuws ontdekt. Willie.nl – de beste in bed.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *