Ontdekken

Test een HEX tijdens de sex

Ooit wel eens bang geweest dat het condoom zou scheuren? Je bent echt niet de enige. Het Zweedse bedrijf LELO ontwierp daarom het HEX-condoom, voorzien van een honingraatpatroon aan de binnenkant.

Wil je weten hoe het werkt? Lees rustig door. Wil je écht weten hoe het werkt?

Meld je dan aan voor de gratis test en wij sturen je een pakket op!

Hoe werkt het ‘LELO HEX’-condoom?

De honingraatstructuur kan een kwetsbaar product ijzersterk maken. De vleugels van een vlieg, het huis van de bij: Moeder Natuur was heus niet gek toen ze dit bedacht.

Hoe vertaalt zich dat nu naar het HEX-condoom? Als er op een bepaald punt van het condoom druk wordt uitgeoefend, rekt het materiaal zich naar zes kanten uit. Ontstaat er toch een gaatje in het condoom, dan beperkt zich dat tot één cel van de honingraat waardoor scheuren uitblijven.

hex-breakage_1

Wat heb je eraan?

Behalve dat het ongewenste zwangerschappen of geslachtsziektes voorkomt, is het condoom sterk en tegelijkertijd heel dun. Dit betekent dat je nog steeds alles van je vrijpartij voelt, alsof er niets tussen jou en je partner in staat. Zeg maar: veilig vrijen mét benefits!

Are you feeling lucky?

Waar wacht je dan nog op! Willie.nl zoekt in samenwerking met de Reviewclub testers die dit prachtig ontworpen pakje condooms tot de bodem willen uitproberen en er online (anoniem) hun review over willen schrijven.

Krijg je er zin in? Meld je dan aan op de website van Reviewclub.nl

Psst: Als je meedoet sturen we ook nog een spannende goodiebag mee, om helemaal in de mood te komen ;-).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *