Verleiden

Sexting? 4 Tips Om Het Veilig Te Doen

Als je net aan het daten bent, is alles natuurlijk nog heel spannend. Je kan niet wachten om weer lekker met je lover te zijn en wil dit dan ook de hele dag door aan hem/haar laten weten. Ook in een relatie is het leuk om je partner te verrassen met een spannende foto tijdens de werkuren. Maar hoe zit het nou eigenlijk precies met de sexting-regels? We zullen je dit hieronder nog even allemaal uitleggen. Sexting is eigenlijk hel makkelijk gezegd “het online uitwisselen van seksuele/pikante foto’s of video’s”.

#1 Geen herkenningspunt op de foto

Je kunt je partner nog zo goed vertrouwen, maar helaas zijn er genoeg vrouwen en mannen die naakt op het internet worden gezet. Zekerheid en veiligheid staan voorop. Als je er voor zorgt dat je niet met een herkenningspunt op de foto staat, hoef je ook niet bang te zijn dat je foto straks online staat. Je bent niet alleen te herkennen aan je gezicht. Denk bijvoorbeeld ook aan een tatoeage of een moedervlek, of een achtergrond waaraan iedereen kan zien dat het jouw kamer is. Op een filmpje is een stem soms ook makkelijk te herkennen.

#2 Sla de foto’s niet op

Zoals hierboven genoemd wil je niet dat jouw foto’s zomaar ergens rondzwerven en daarom moet je zelf ook te vertrouwen zijn. Maak niet zomaar screenshots van iemands Snapchat. Als de foto’s via Snapchat worden verstuurd is het ook hoogstwaarschijnlijk de bedoeling dat je de foto maar een paar seconden ziet.

#3 Deel de foto’s niet met vrienden

De foto’s die je ontvangt zijn vaak alleen voor jou bedoeld, deel deze dus niet met je vrienden. Jij vindt het ook niet leuk als jouw foto verschijnt in een groepsapp van je partner met zijn/ haar vrienden. Ga hier dus heel subtiel mee om en bewaar de intieme foto’s alleen voor jezelf. Maak er een leuk geheimpje van met je partner!

#4 Alleen versturen als je het zelf wilt

Als je net aan het daten bent is het heel logisch dat je nog niet meteen een intieme foto wil sturen. Laat je dus vooral niet beïnvloeden en ga af op je eigen gevoel! Je hoeft echt pas aan sexting te doen als jij hier klaar voor bent!

Als je helemaal veilig wilt sexten, bestel dan een We-Vibe Jive met smartphone bediening. Hiermee kan je je partner op afstand stimuleren met een sextoy en tegelijkertijd met elkaar videobellen. Hierdoor voorkom je dat er confronterende foto’s worden doorgestuurd én zorg je ervoor dat je partner een orgasme krijgt zonder dat je bij haar bent!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *