Secretaressedag = fantasiedag!

Ben je secretaresse of heb je er één voor je werken? Dan is vandaag extra speciaal, want het is weer secretaressedag! Heb of ben je geen secretaresse, maar fantaseer je er wel over in de vorm van een sexy rollenspel? Dan is vandaag vooral een fantasiedag. En als je toch aan het fantaseren bent, is natuurlijk alles mogelijk. Welk pikant outfit hoort bij jouw fantasie?

3-delig politieagente uniform

Voor de vrouw die graag in een dominante rol kruipt, is een politie uniform een echte aanrader. Het merk Roxana heeft een mooie variant in de vorm van een kort zwart jurkje met politiebadges en een riem om het middel. De politiepet maakt het helemaal af. Tip: maak het outfit compleet en koop er ook nog handboeien bij!

2-delig secretaresse uniform

Lingeriemerk Baci weet als geen ander hoe je de slaapkamer omtovert tot een spannende speeltuin voor volwassenen. Hun secretaresse uniform bestaat uit een sexy minirokje met jarretels en een BH die is afgezet met kant. Perfect dus voor stoute werkneemsters!

Envy outfits voor mannen

Natuurlijk is er ook voor hem iets spannends om aan te trekken. De brandweer boxer met bretels bijvoorbeeld, van het merk Envy, zorgt gegarandeerd voor hete avonturen! Breng je liever een andere fantasie tot leven? Dan kan je bij hetzelfde merk in de rol duiken van politieagent, kapitein, butler of s.w.a.t.-agent.  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ben je een robot? *