Ontdekken

Pleasure Academy test uit: de Europe Magic Wand

Ben je op zoek naar een seksspeeltje dat je niet alleen zelf kunt gebruiken, maar waar je partner ook van profiteert? Dan is de Europe Magic Wand iets voor jou! Deze ster uit Sex And The City werd oorspronkelijk op de markt gebracht als massage-apparaat maar vergaarde pas echte roem toen bleek dat het vrouwen tot een nieuw hoogtepunt bracht.

De lovende recensies én het argument dat de Europe Magic Wand zelfs de moeilijke klaarkomers binnen luttele seconden kan plezieren, was natuurlijk reden genoeg voor het testpaneel van Pleasure Academy om het speeltje uit te testen. Van de eerste indruk tot hoe de drie knoppen moeten worden bediend én het uiteindelijke cijfer: de Europe Magic Wand krijgt een flinke vleeskeuring van Linda de Munck en haar vriendinnen.

Benieuwd hoe het speeltje ervan af komt? Bekijk dan de laatste aflevering op Pleasure Academy – het nieuwste YouTube-kanaal van iLOV Magazine. En mocht je overtuigd zijn, dan kun je ‘m direct met 20 euro korting én gratis verzending bestellen op Willie.nl. Veel plezier!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *