Algemeen

Orgasme Garantie: Niet goed, Geld terug

Iedere vrouw heeft recht op een orgasme. Of ze nou alleen is of samen, tijdens het vrijen, met haar partner. Daarom komen we, samen met Womanizer, tijdelijk met de Orgasme Garantie. De Orgasme garantie wordt gegeven bij aankoop van de Womanizer Premium. Een seksspeeltje waarvan we zeker zijn dat je er een orgasme mee zult bereiken. Hier gaan we zelfs zover in, dat wanneer je geen orgasme ervaart, je de Womanizer kunt terugsturen en je je aankoopbedrag terugkrijgt!

Het Vrouwelijk Orgasme

Met deze actie willen Willie.nl en Womanizer aandacht vragen voor het vrouwelijk orgasme en vrouwen en mannen ervan bewust maken dat elke vrouw recht heeft op een orgasme! Uit onderzoek van Willie is namelijk gebleken dat er nog steeds vrouwen zijn die:

  • Moeite hebben om een orgasme te krijgen
  • Niet weten hoe een orgasme voelt
  • Geen idee hoe ze op een fijne manier kunnen masturberen
  • Bijna niet of nooit klaarkomen tijdens het vrijen met een partner

Daarom is er ook een informatieve pagina ontwikkeld over het vrouwelijk orgasme. Hier worden veel onderwerpen besproken die vragen kunnen oproepen rondom het vrouwelijk orgasme.

Kick Off

Op 26 september organiseren Willie.nl en Womanizer een exclusief persdiner in Mama Kelly Amsterdam. Dit diner gepresenteerd door niemand minder dan Heleen van Royen staat in het teken van het vrouwelijk orgasme. Dit exclusieve persdiner is ook de ‘kick-off’ van de gezamenlijke ‘Orgasme Garantie campagne’. Tijdens het evenement zal Heleen van Royen een keynote presentatie geven over haar ervaringen met de Womanizer, haar eigen seksualiteit en feminisme. Tevens kan iedereen de Womanizer Premium zien en uitproberen.

Geen Orgasme? Geld terug!

Womanizer staat al sinds de uitgave van de eerste luchtdruk vibrator voor een 100% orgasme garantie. Verschil met de tijdelijke actieperiode is echter dat je deze garantie ook daadwerkelijk krijgt bij aankoop van het product. De Womanizer dient namelijk het orgasme van de vrouw te bevorderen. Wij vinden dan ook dat iedere vrouw daar recht op heeft. Daarbij vinden wij het belangrijk dat vrouwen weten dat ze bij Willie.nl terecht kunnen met al hun vragen. Dus ook  over het gebruik van seksspeeltjes en het komen tot een orgasme. Elk contact is 100% discreet is en de beste service levert. “Geen vraag is te gek!” vinden onze deskundige dames van de Willie klantenservice.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *