Oranje boven! (ook tussen de lakens)

Speciaal voor Koningsnacht en –dag kleurt Nederland traditiegetrouw weer helemaal oranje. De winkels liggen dan ook altijd vol met oranje outfits, vlaggen, slingers en gebakjes. Maar wat als je ook je spannende items in het oranje wil? In dat geval koop je heel discreet iets uit het oranje aanbod van Willie.nl! En als je dat deze week doet, krijg je een gratis Willie cockring cadeau!

Veel vibrators

Als je op zoek bent naar een oranje gekleurde vibrator, is Willie.nl de absolute go-to-webshop. In de premium klasse is de Lelo Ina 2 een krachtige garantie voor clitoris- en g-spotgenot. In het middensegment is de Marvelous Massager mini vibrator een interessante optie. Die kan je vanwege zijn handzame formaat makkelijk meenemen als je uitgaat. Budgetshoppers kunnen terecht bij de Pop Bullet. Ook die kun je heel eenvoudig meenemen in je zak of tas, want dit waterdichte speeltje is klein van stuk en van prijs!

Borsten crème

Grotere borsten door er wat op te smeren? Ja dat kan! Met de in oranje verpakte borsten crème van Viaxi creëer je een rondere en grotere vorm. Dit komt vanwege de werking van commipheroline in de crème. Dat bevordert de opslag van lipiden en die zorgen weer voor een vergroting van het borstweefsel. Het effect is daardoor duidelijk zichtbaar!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ben je een robot? *