Ontdekken

De nieuwste G-Spot Vibrators van Willie!

Een nieuwe stijl vibrators speciaal gericht op stimulatie van de G-spot, Willie gaat voor nieuwe hoogtes op de markt van toys! Alleen als het er vier in totaal zijn kan het wat langer duren om ze alleen allemaal te testen. Daarom heeft de video van Pleasure Academy deze week drie gasten die graag de nieuwste G-spot toys wilden testen!

De nieuwe G-spot collectie bestaat uit de Ringleader, Tattletale, Mockingbird en Scapegrace. Deze nieuwe generatie vibrators stimuleert de G-Spot op een nieuwe en verbeterede manier! Ben jij benieuwd wat de dames vonden van deze nieuwe toys? Kijk dan snel de video van deze week en ontdek! Vergeet ook niet helemaal tot het einde te kijken om kans te maken op een van deze G-spot toys!

De Pleasure Academy zit nooit stil, elke week is er leuke content om te kijken! Wil jij nou niks missen van alle content? Volg dan de Facebook en Instagram pagina van de Pleasure Academy! Vergeet ook niet te abonneren op het Youtube kanaal, zo weet jij als eerste wanneer de leukste nieuwe video’s zoals deze over de G-Spot uitkomen!

Tot volgende week en vergeet niet je suggesties te laten weten voor nieuwe, leuke video’s!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *