Ontdekken

Mandy Ronda, ondergaat de SPNKD Room

Seksuoloog en sexpert Mandy Ronda heeft samen met haar vriend een nacht gelogeerd in een “Adult Playroom” van SPNKD in Antwerpen. Lees hier haar ervaring van deze geweldige nacht!

Warm Welkom

Toen we hartelijk werden ontvangen en de ruimte binnenkwamen, zag ik als eerste het bondage bed, alle tools voor bondage en spanking, de ‘wet space’, de katrol en de stalen kooi. Maar ontdek je deze ruimte van in totaal ca. 200m2 verder, dan vind je eerst een prachtige moderne badkamer met regendouche, twee wastafels, een luie stoel en twee linnen badjassen. Loop je verder, langs de kooi met een eenpersoons leren bedje, dan zie je daarnaast het kingsize bed met linnen beddengoed. Ondanks het bondage-hoofdbord met alle leren riemen, voelt het toch heel warm door het hemelbedframe met draperende witte doeken. Vanuit het bad in de ‘wet space’ en vanaf het bed kijk je de elegant en sfeervol ingerichte woonkamer in met open keuken.

We voelden ons extra welkom door het persoonlijke handgeschreven kaartje, het verse muntwater en de verse rode vruchten en nootjes op tafel. Het zijn de kleine extra’s die het ‘m doen. Je hoeft ook je eigen drank niet mee te nemen want in de koelkast staan bubbels en witte wijn en op de planken voldoende flessen rode wijn.

Kijk je ogen uit

Je kijkt je ogen werkelijk uit, want niet alleen is alles van messing, koper en zwart staal – werkelijk alles is ook handgemaakt en custom designed. Het oog voor detail in de gehele inrichting van SPNKD is waanzinnig. Aan alles is gedacht en kosten noch moeite zijn gespaard. En als deze ruimte niet prikkelt en inspireert tot het verkennen van je voorkeuren binnen BDSM, weet ik het ook niet meer. Je komt hier duidelijk niet alleen om te slapen in het hemelse bed en in de ochtend op de prachtige leren sofa van de sublieme koffie te genieten, want alle tools voor bewegingsbeperking en ‘impact play’ zijn aanwezig. Diverse pols- en enkelboeien waaronder mijn favoriete prayercuffs, hennep touw, floggers, zweepjes, canes, een spreader en een blinddoek. Alles van echt leder, handgemaakt door het Londense merk Fleet Ilya.

Een groot Avontuur

Hoewel we geen ‘hardcore’ BDSM-beoefenaars zijn, zijn we ook zeker geen ‘vanilla’ en weten we wel waar we mee bezig zijn. Toch was het ook voor ons een groot avontuur om alle tools te proberen en alle aspecten van de ruimte te benutten. Zo realiseerden we ons in de ochtend (tip: laat ontbijt bezorgen) dat we de kooi nog niet hadden gebruikt… dat konden we natuurlijk niet voorbij laten gaan. We hebben twaalf uur met z’n tweeën in de ruimte doorgebracht en dat alleen al zorgde voor meer intimiteit en verbinding.

Hoewel de prijs van een paar uur of een gehele overnachting voor sommigen buiten hun budget zal vallen, is het feitelijk een lachertje vergeleken met suites van dergelijke oppervlaktes in chique hotels. Daarnaast is het ‘t sparen dubbel en dwars waard want een overnachting in SPNKD met je partner is een once-in-a-lifetime-experience. Dim de lichten en zet je 50-Shades-playlist maar aan op de luidsprekers…

Mandy Ronda

Mandy Ronda (34) is spreker, trainer en coach in het hele spectrum van seksualiteit. Haar missie is het verspreiden van kennis en doorbreken van taboes, zodat iedereen schaamteloos kan genieten van seksualiteit. Dat doet ze o.a. middels lezingen, masterclasses, online programma’s en cursussen, live Inspiratiegesprekken voor koppels en online advies/coaching. In 2017 verscheen haar eerste boek ‘De Kunst van het Schaamteloos Genieten’ en in 2019 wordt haar eerste TEDx talk verwacht.

Mandy heeft een achtergrond als psychotherapeut en antropoloog en woont samen met haar vriend in Almere. Ze is fanatiek story-vlogger op Instagram (11,5K volgers, peiling 1 okt. 2018) en inspireert, jong en oud, schaamte en schuldgevoelens om seksuele voorkeuren en verlangens los te laten.

Op haar website vind je o.a. de 21-daagse Orgasme Challenge, het 12-weekse Shamelessly Sexy Lifestyle programma en de nieuwste cursussen in de online leeromgeving van Erodemy.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *