King Cock: het meest realistische speeltje ooit!

Hou je van toys die zo echt mogelijk voelen en eruit zien? Dan kan je niet om het assortiment van King Cock heen. Dit Amerikaanse kwaliteitsmerk produceert alles op eigen bodem, waar elke dildo en vibrator tot in het kleinste detail natuurgetrouw vormgegeven wordt. En om het nog mooier te maken, zijn er speciale uitvoeringen die extra veel seksplezier bieden.

Spuitende dildo

Naast het zeer realistische design van de King Cock toys, maakt de spuitende variant het helemaal net echt. De spuitdildo werkt door de bal in te drukken die onderaan bevestigd zit. Wat eruit komt is zogeheten jizzle juice. Er zit standaard een flesje met dit op sperma lijkende vloeistof bij elke spuitdildo.

Nog meer extra fun

Wil je dubbel zoveel gestimuleerd worden? Koop dan de King Cock dubbele vibrator, bestaande uit twee superrealistische vibrerende dildo’s. Daarmee kan je van een dp, oftewel een dubbele penetratie, genieten. De King Cock vibrerende mini seksbal biedt ook een bijzondere ervaring. Op deze grote rubberen bal kan je gaan zitten door de vibrerende dildo te penetreren die er bovenop aan vast is gemaakt. Vervolgens kan je met een afstandsbediening de trillingen reguleren en genieten van een unieke op en neer deinende seksspeelervaring.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ben je een robot? *