Ontdekken

Kerstcadeau Tip: Dit is het Populairste speeltje van 2018

Het jaar 2018 is bijna voorbij en dat betekent dat het bijna Kerst is. Maar het einde van 2018 betekent ook dat we kunnen zien wat de populairste sextoy van het jaar is. Dus bij deze de bekendmaking.

De bestverkochte sextoy van 2018 is: de Satisfyer Pro 2 Next Generation.

Om dit te vieren, bestel je de Satisfyer tijdelijk voor maar €19,95! Het lijkt ons dan ook niet meer dan logisch dat je dit speeltje (mocht je deze waanzinnige toy nog niet in huis hebben) onder de boom legt met kerst. Meerdere tevreden klanten zijn je dit jaar immers al voor gegaan.

Hét Kerstcadeau voor haar

Zoals eerder al genoemd, is de Satisfyer Pro dus de populairste sextoy op Willie.nl in 2018. En dat heeft uiteraard een reden. De Satisfyer maakt gebruik van revolutionaire techniek waarbij de clitoris gestimuleerd wordt met behulp van luchtdruk. Deze stimulatie is zo intens dat er, door de makers, een orgasme wordt gegarandeerd. Deze luchtdruk vibrator kan dan ook bestempeld worden als het ideale kerstcadeau voor haar. Toch is de Satisfyer ook absoluut een cadeau voor hem. Als man de clitoris van je vrouw stimuleren met luchtdruk. Dat zal ze je, keer op keer, in dank worden afgenomen. Zoals wij altijd zeggen; Sextoys zijn geen bedreiging, maar een toevoeging.

Nergens goedkoper

Het is dus een feest om de Satisfyer in huis te halen. En dat feest wordt alleen maar groter als je de Satisfyer Pro op een van de komende drie dagen bestelt (19 t/m 21 december). Je ontvangt namelijk 60% korting op dit fantastische speeltje. Hierdoor is de prijs nog maar €19,95! Voor de sextoy van het jaar is dit toch helemaal geen geld? En als je nou denkt, ik kijk nog even verder. We kunnen je nu al vertellen dat je de sextoy van het jaar 2018 nergens goedkoper gaat vinden.

Op tijd voor Kerst

Dat de Satisfyer op 19, 20 & 21 december voor dit kleine prijsje wordt aangeboden, is niet voor niks. Als je de Satisfyer namelijk op deze dagen bestelt, heb je de heerlijke vibrator ruim op tijd in huis voor de kerstdagen. Voor al deze dagen geldt natuurlijk gewoon dat als je de bestelling voor 23:30 uur bestelt, je het de volgende dag in huis hebt. Mocht je de Satsfyer nou al in je nachtkastje hebben liggen, hebben we nog genoeg andere aanbiedingen voor Kerst.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ben je een robot? *