Ken jij de LELO HULA Beads™ al?
Lust

Ken jij de LELO HULA Beads™ al?

Je hebt je eerste vibrator al een tijd geleden besteld en bent toe aan iets anders. Dat kan. Een vibrator is leuk, handig en vaak erg prettig in gebruik. Maar, wat als we je vertellen dat er nu iets bestaat dat niet alleen vibreert, maar ook roteert? Dat wil jij natuurlijk sowieso in je nachtkastje hebben liggen. Door de dubbele beweging krijg je als vrouw een intense sensatie (vaak met nog beter orgasme). Maar er is meer. De LELO HULA Beads™ gaat gepaard met een afstandsbediening waarmee je acht verschillende standen kunt instellen, is draagbaar buitenshuis (denk aan spannende bioscoopbezoeken) en natuurlijk waterproof (zo breng je je badkamerritueel tot een heel nieuw level).

LELO HULA Beads™: twee-in-één
Je kunt de LELO HULA Beads™ gebruiken als massage-vibrator, maar je kunt het speeltje ook deels (één balletje) of helemaal (twee balletjes) inbrengen. Zo ervaar je niet alleen de roterende bewegingen van de vibrator, maar tegelijkertijd ook de vibraties. De LELO HULA Beads™ is dus G-spot proof. Ben je benieuwd hoe de bewegingen werken? Bekijk dan de video:

Natuurlijk krijg je meer dan alleen de LELO HULA Beads™. De vibrator wordt geleverd in een mooi vormgegeven doos met daarin een oplader, een satijnen opbergzakje, een handleiding, batterijen en een zakje glijmiddel.

Wil je meer? Dat kan.

Als je nu een Lelo artikel bestelt, krijg je een Lelo-tas met een tube glijmiddel kado. Door het glijmiddel van topkwaliteit weet je zeker dat je toys lang meegaan, en heb je ook nog eens een mooie plek om ze in op te bergen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ben je een robot? *