Algemeen

Innovatie en Genot komen samen in de Lelo Sona Cruise

Speciaal voor de bedroom warriors en pleasure seekers die zijn uitgekeken op hun huidige speeltjes, heeft LELO nu de perfecte sextoy: de LELO Sona Cruise. In de Sona Cruise komen innovativiteit en genot samen, en dit zorgt voor een orgasme zoals je hem nog nooit eerder hebt ervaren.

De nieuwste trend: Luchtdruk pulsaties

Het is nu écht tijd om je vibrator bij het grofvuil te zetten, want de nieuwste sextoy trend is hier om te blijven. De nieuwe seksspeeltjes gooien het namelijk over een heel andere boeg: zij maken in plaats van vibratie, gebruik van luchtdruk pulsatie. En heb je daar nog nooit van gehoord? Oh boy, you are in for a treat!

In plaats van dat het speeltje vibreert, wordt je clitoris door middel van luchtdruk pulsaties verwend. Deze uitvinding zorgt voor een heerlijke stimulatie zonder rechtstreeks contact en is daarom heel erg revolutionair. En de reviews liegen er niet om: vrouwen schijnen nóg intensere orgasmes te beleven.

LELO Sona Cruise: Genot op de automatische piloot

De speeltjes van LELO staan bekend om hun minimalistisch design en maximale stimulatie. De Sona Cruise is het nieuwste speeltje van de Zweedse fabrikant en verwent de clitoris door middel van deze nieuwe techniek. Je zal dus orgasmes op een heel ander niveau ervaren. En dit speeltje gat zelfs nog een stapje verder: in plaats van alleen het gedeelte te stimuleren dat je kunt zien, verwent de Sona Cruise de hele clitoris. Je voelt de sensaties letterlijk van top tot teen.

Om je de optimale gelegenheid te geven om van het moment te genieten, heeft de Sona Cruise een extra functie. En de naam verklapt het eigenlijk al een beetje: speciaal door LELO ontworpen en exclusief bij dit speeltje, kun je gebruikmaken van de Cruise Control-functie. Dit betekent dat wanneer je de Sona Cruise harder tegen je kittelaar aanduwt, de pulsaties nooit aan kracht verliezen. Hierdoor geniet je van een stimulatie op automatische piloot en kun je jezelf volledig laten gaan.

Lelo Sona Cruise Bedienen

Wil je het juist harder of zachter? Dan kan je de Sona Cruise gemakkelijk en snel bedienen met de drukknop. Er zijn acht verschillende vibratiestanden en daardoor is er voor ieder wat wils. Wil je liever niet in vibratiestanden, maar in plekken variëren? Dan kan je de Sona Cruise overal mee naartoe nemen. Het waterdichte, siliconen design zorgt er namelijk voor dat je het speeltje zonder probleem onder de douche of in bad kan gebruiken. En ben je een echte avonturier? Dan kan je hem ook stiekem op openbare plekken gebruiken: de Sona Cruise is namelijk fluisterstil. Kortom, what’s not to like?
Bestel de LELO Sona Cruise voor slechts 129 euro op Willie.nl!

Lelo Sona Cruise: Award winning Sextoy

Dat de Lelo Sona Cruise een sublieme sextoy is, blijkt wel uit de verschillende awards die het speeltje dit jaar heeft gewonnen. Alleen al voor het design heeft de Sona Cruise, bij verschillende organisaties, twee awards in de wacht gesleept. Maar ook uit de Sexellence Award van Cosmopolitan blijkt dat deze luchtdruk vibrator, één van de beste is. Het unieke design, de oneindige mogelijkheden en de hoge kwaliteit maken dit speeltje dan ook een absolute must have in jouw nachtkastje.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *