Lelo Oden
Ontdekken

In de spotlight: Lelo Oden 2

Sexspeeltjes zijn leuk, maar ‘alles is voor vrouwen’, wordt er vaak gezegd. Gelukkig is dat tegenwoordig een achterhaalde uitspraak, want er is anno 2016 ook van alles voor mannen en koppels te krijgen. Hoe leuk is het om samen jullie sexleven naar een hoger niveau te tillen! Dat is dan ook precies het doel van de Lelo Oden 2, een nieuwe, geavanceerde cockring met SenseMotion afstandsbediening. Speciaal ontworpen voor koppels die wel toe zijn aan iets extra’s.

Ter land, ter zee (en in de lucht?)
De Lelo Oden 2 kan je niet alleen onder de douche gebruiken, maar ook in bad. Het speeltje is namelijk volledig waterdicht. We voorzien spannende badkamersessies De coating van siliconen zorgt ervoor dat de ring comfortabel en natuurlijk aanvoelt. De Lelo Oden 2 vibreert ook muisstil, dus dat betekent geen afleiding tijdens de sex. Wat wil je nog meer (behalve een prachtige hotelkamer en een heel weekend zonder plannen)?

Waarom de Lelo Oden 2?
Wat maakt de Lelo Oden 2 zo anders dan andere cockring-designs? Simpel: afgezien van de SenseMotion afstandsbediening, heeft het speeltje ook een hele krachtige motor en krijg je twee voor de prijs van een. Naast de open ring, krijg je er namelijk ook nog een gesloten ring bij.

Bij alle Lelo Oden 2 ontvang je tijdelijk ook de limited Lelo tas en Lelo glijmiddel cadeau.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ben je een robot? *