Het ultieme voorspel: een intieme massage in sexy lingerie

High exposure babydoll (Maat: S/M)Hoeveel tijd besteed jij gemiddeld aan voorspel? Een lang en intens voorspel is namelijk een garantie voor goede seks. Dankzij de opbouw van erotische spanning komen jij en je partner of lover in de perfecte erotische sfeer voor een heerlijk avontuur tussen de lakens. Het ultieme voorspel is een erotische massage, en zeker als je dat in sexy lingerie doet!

Sexy Lingerie

Er is geen enkel kledingstuk zo sexy als lingerie. Het ziet er niet alleen opwindend uit, ook het dragen zorgt voor een spannend gevoel. Daarom is het de perfecte start voor een voorspel. Lingerie is er in alle soorten en maten, dus voor iedereen wat wils. Kies jouw favoriete setje uit en verras je partner of lover in een pikante outfit. Neem hem daarna mee voor een intieme massage.

Masseer en geniet

Een geslaagde massage vereist een klein beetje voorbereiding. Zorg voor een warme kamer met gedimd licht en zet zacht een zwoel muziekje op. Met het gedimde licht komt een massagekaars goed van pas. De kaars ruikt heerlijk, geeft genoeg licht voor een romantische sfeer en zodra de kaars smelt, kan je de olie gebruiken om te masseren. Voor een ultieme erotische massage, begin je de massage met je handen en eindig je bijvoorbeeld met een body-to-body massage. Succes gegarandeerd.

Tepelplakkers

Naast lingerie en een massage, zijn tepelplakkers eveneens een sexy item om je partner mee te verleiden. Door tepelplakkers te dragen, laat je nog steeds iets aan de verbeelding over. Zelfs als je de lingerie, bijvoorbeeld na een kleine strip show, al uit hebt getrokken. Tijdelijk krijg je deze spannende tepelplakkers kado, bij bestelling van alle Pink Lipstick lingerie. Zo sla je 2 vliegen in 1 klap en ga jij een geslaagde sexy avond tegemoet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ben je een robot? *