Algemeen

Den Haag test de Fleshlight Vantage!

Hoe kun je een video over een Fleshlight Vantage nog leuker maken? Pleasure Academy besloot om de straten van Den Haag op te gaan met één vraag, wat denk je dat er in deze doos zit? Een video die alles bevat is het resultaat. Humor, verrassingen en verbazing is wat we zijn tegengekomen. Wie weet te raden wat de inhoud is en wie niet. Na afloop demonstreert Lisa persoonlijk nog alle mogelijkheden die de nieuwe Vantage kan bieden. Ze neemt zelfs het heft in eigen handen, en dat is niet dubbelzinnig bedoeld!

Na afloop kun je altijd nog de Instagram en Facebook pagina’s van Pleasure Academy volgen voor updates over alle content! Vergeet na het filmpje niet te abonneren op het Youtube kanaal want zeg nou zelf. Dit soort filmpjes wil je toch niet missen?

Vond je dit nou een leuk filmpje of heb je misschien een opmerking erover? Laat het ons weten! Ook als je iets anders getest wil zien worden horen we dat graag van je. We wensen je hier bij ILOV in ieder geval een fijne Koningsdag en een prettig weekend!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ben je een robot? *