Algemeen

Gratis Kerstcadeaus bij Willie

Bij Willie.nl houden we van kerst. En dan met name het geven van spannende kerstcadeaus. Daarom hebben we de dagen voor Kerst allerlei te gekke acties en unieke aanbiedingen. Als klap op de vuurpijl geven we tijdelijk ook gratis goodies weg bij aankoop van geselecteerde producten. En die goodies liegen er niet bepaald om. Wil je weten welke gratis producten je allemaal kunt ontvangen? Lees dan snel verder.

Gratis producten bij aankoop van Sextoys

Breng je een bezoek aan Willie.nl, dan kies je uit de beste en nieuwste sextoys. Maar ook koop je er natuurlijk spannende lingerie en alles op het gebied van BDSM. Ben je op zoek naar A-merken? In de outlet shop koop je deze tegen zeer scherpe prijzen.

Naast deze reguliere categorieën, heeft Willie dus speciale Kerstacties. Er worden onder andere tal van prachtige artikelen weggegeven. Zo krijg je een tablethouder als je voor tenminste veertig euro aan Fleshlight producten bestelt. Koop je voor tenminste 25 euro aan Lelo artikelen dan geven we je gratis een sekskussen cadeau. Het is nu ook heel interessant een We-Vibe product aan te schaffen, dan krijg je er van Willie namelijk gratis dobbelstenen bij.

Ook het bestellen van Rianne S producten en producten van Tease & Please is nu nog aantrekkelijker. Bij Rianne S ontvang je namelijk gratis en voor niets een leuke ‘I Rub My Duckie’ sleutelhanger bij. Koop je iets van Tease & Please, dan ontvang je een kaartspel gratis. De weggeefdrift van Willie.nl verandert overigens niets aan de weekdeal, want ook die blijft gewoon komen. Elke week opnieuw. Met de extra gratis producten is winkelen op Willie.nl nóg leuker geworden.

Extra Kerstcadeaus

Wie slim is bestelt nu dus een van de producten van de genoemde merken. Zo sla je namelijk twee vliegen in een klap en heb je meteen je eerste kerstcadeaus maar mooi binnen. Of wellicht ken je iemand die je een pleziertje gunt en geef je het cadeau als kerstcadeautje weg. Het is maar net wat je wilt. Over cadeaus gesproken; Willie stunt ook al met een seksschommel door die liefst 79 procent voordeliger aan te bieden. Ook geldt een voordeel van 50 euro bij aankoop van de Womanizer Pro. Zeer de moeite waard dus om juist nu te shoppen bij Willie, als je net als wijzelf tenminste de beste in bed wilt zijn.

Morgen in Huis

Nog niet overtuigd? Weet dan dat als je voor 23.30 uur bestelt, je al de volgende dag je producten in huis heb. Willie.nl beseft als geen ander dat je rond de kerstdagen niet te lang wilt wachten. En oh ja, uiteraard bieden we je de bestelde producten discreet aan. En de gratis goodies trouwens ook.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *